28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Dutch Warriors alweer 1 jaar actief

Berichtdoor Finny » 01 januari 2012, 16:10

Afbeelding

Aan iedereen de beste wensen voor 2012. Dat het een gezond jaar mogen worden met opnieuw vele uurtjes game-plezier. Hoop dat je nog steeds al je vingers hebt, dat speelt namelijk wel het makkelijkst. Vele, ik spreek in ieder geval voor mezelf, zullen afgelopen avond flink hebben geknald en gezopen om vandaag met een flinke kater wakker te worden. Het feest is weer voorbij.

DUS NIET! Want tijdens deze nieuwjaarsdag is Dutch Warriors namelijk JARIG! Jaja, de clan bestaat alweer een jaar. Wat is het snel gegaan sinds de DW# Community is gestart. Afgelopen jaar was een groot feest, het oude groepje was weer bij elkaar en dat niet alleen, de clan groeide gestaag. Inmiddels hebben we ons 300e gebruiker verwelkomd en zitten we al bijna aan 10.000 berichten op het forum. Ook op Google en het v [...]
Link naar onderwerp: Dutch Warriors alweer 1 jaar actief (Reactie's: 2)

Search & Recuit - Resultaat

Berichtdoor Bo0mDutchy » 03 januari 2012, 20:30

Afbeelding

En de Search & Recuit-evenement is imiddels al afgelopen, na een flinke
stijd is het volgende resultaat uitgekomen:

1. joeri (De winnaar van Kwartaal VIC Membership (ingang 1 januari 2012) en een DW# Cap of DW# Mok (uit de shop) naar keuze.)
2. jordiadhd (De winnaar van Twee maanden VIC Membership (ingang 1 januari 2012))
3. Er is op de derde plaats een gedeelde plek van dark.$oul, HuntiBoy en dutchfarmer. Degene die als eerst een nieuw lid toevoegt krijgt de derde plek.


Gefeliciteerd voor de winnaars,

Gz Bo0mdutchy ~ Michel
Link naar onderwerp: Search & Recuit - Resultaat (Reactie's: 1)

Minimum leeftijd terug naar 14 jaar

Berichtdoor Finny » 10 januari 2012, 19:58

Afbeelding

De laatste weken zitten er een groot aantal gezellige 'clan vrienden' op onze Teamspeak server, game servers en website. Dit zijn leden die tussen de 14 en 16 jaar zijn en daarom niet lid konden worden van de clan. In het verleden hebben we de leeftijdsgrens niet voor niets verhoogd van 14 naar 16 jaar, maar momenteel vinden we hier eigenlijk alleen maar hinder van. Er zijn zat gezellige gamers die graag lid willen worden, maar dit nu nog niet kunnen.

Daarom is vanaf vandaag de minimum leeftijdsgrens weer naar 14 jaar, zodat een hoop mensen nu weer binnen de boot vallen. Wel hebben we afgesproken, dat Teamleaders de nieuwe leden die tussen de 14 en 16 jaar zijn, extra in de gaten houden tijdens hun recruitperiode. Zodat de Teamleaders een juiste inschatting kunnen maken of de persoon bi [...]
Link naar onderwerp: Minimum leeftijd terug naar 14 jaar (Reactie's: 11)