28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

SimCity 5 Multiplayer inschrijving

Berichtdoor PSPfreaky » 01 februari 2013, 1:09

Afbeelding

SimCity komt terug! Om precies te zijn op 7 maart 2013 verschijnt de langverwachte opvolger van het enorm populaire spel SimCity 4, SimCity 5.

Multiplayer
Werk samen met vrienden aan het bouwen van een regio. De steden in regio’s van je vrienden hebben direct interactie met elkaar. Wil je een goede buur zijn? Stuur brandweerwagens naar het spel van je vriend om te helpen in geval van nood. Wil je een slechte buur zijn? Zorg dan voor veel vervuiling en kijk hoe de Sims in de buurstad ziek worden.

Speel samen om hulpmiddelen te delen en bereik belangrijke doelen, bijvoorbeeld het lanceren van raketten in de ruimte. Doe mee aan wereldwijde uitdagingen zoals het verlagen van de uitstoot in de SimCity, om een trofee vrij te spelen die je in je stad kunt plaatsen. Check regionale en wereldwi [...]
Link naar onderwerp: SimCity 5 Multiplayer inschrijving (Reactie's: 26)

Behandel elkaar met respect

Berichtdoor Finny » 08 februari 2013, 22:20

Afbeelding

Het komt overal voor: onderlingen spanningen tussen mensen. Gemerkt of ongemerkt, maar vaak wordt dit niet bespreekbaar gemaakt. Wanneer je problemen of irritaties bij iemand hebt, geef dit dan aan. Wel op een normale manier maar maak dit soort dingen kenbaar en bespreekbaar. Dat moet kunnen binnen onze Community. Het is een vorm van respect als je spanningen mondeling met elkaar oplost.

Een voorbeeld zoals het niet moet: een poging vandaag van Teambeheerders om twee leden aan te spreken op hun (irritante) gedrag draaide uit tot een ban op Teamspeak. Uiteraard was ik niet te beroerd om met deze leden, nadat zij dit vroegen, een gesprek aan te gaan en dus hief ik de ban op voor een gesprek. Vervolgens kreeg ik zelf de wind van voren waarna het voor de twee snel ophield. Op die manier gaa [...]
Link naar onderwerp: Behandel elkaar met respect (Reactie's: 0)

SimCity beta inschrijvingen

Berichtdoor Aced » 09 februari 2013, 16:10

Afbeelding

het wordt de beste game van het jaar, je kan het bouwen en ook weer slopen en verschillende leden van de clan hebben hem al gekocht, ik heb het over de nieuwe SimCity die na de mislukking van Simcity Societies weer gemaakt wordt door Maxis.

je kan je nog tot maandag inschrijven op de beta van deze game via http://www.simcity.com/beta
iedereen maakt kans om een key te ontvangen maar wie hem al gepreorderd heeft via origin heeft voorang.

de beta begint zaterdag om 15 uur en eindigd zondag 17/02/13 om 15 uur
veel plezier

voor wie nog niet overtuigd is hier de nieuwe trailer
Link naar onderwerp: SimCity beta inschrijvingen (Reactie's: 1)

Voorbereiding Zomervakantie 2013

Berichtdoor Finny » 16 februari 2013, 11:40

Afbeelding

Ook dit jaar vindt er weer een Zomervakantie plaats van maandag 15 juli t/m 19 juli 2013 (week 29). Gedurende deze midweek hebben we de beschikking over een 12 persoonsbungalow, samengesteld uit 2x een 6 persoonsbungalow met VIP service. De Bungalow is geboekt in Centerparcs Het Heijderbos, dichtbij Nijmegen zodat er ook nog de mogelijkheid is aan te sluiten bij de Nijmeegse 4-daagse (d.w.z., de bijbehorende feesten!). Kosten: €250,= per persoon waarbij alles, behalve de reiskosten, is inbegrepen.

Inmiddels hebben zich al 11 deelnemers gemeld. Ik verzoek een ieder het geld alvast naar mij over te maken en daarbij ook het inschrijfformulier in te vullen, te scannen en naar mij te sturen. Dit in verband met de reservering. Ik heb inmiddels het eerste gedeelte van de huur betaald en wil bi [...]
Link naar onderwerp: Voorbereiding Zomervakantie 2013 (Reactie's: 5)