28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Website V4 op komst

Berichtdoor Finny » 04 maart 2012, 21:35

Afbeelding

Ook in de eerste maanden van het nieuwe jaar is Dutch Warriors weer flink gegroeid. Inmiddels hebben we meer dan 75 actieve leden, crew-mensen en recruits. Daarnaast zijn we over de 10.000 berichten en 1.000 onderwerpen heen en hebben we ons 383e gebruiker (al bijna 400!) op onze website mogen verwelkomen.

Gericht op de toekomst hebben we een aantal weken geleden ook een start gemaakt met het oprichting van een War-tak binnen de clan. Deze start is inmiddels niet meer te houden en steeds meer leden geven aan graag wat competitie gerichter te (willen) gaan gamen. In combinatie met een aantal andere toevoegingen die we willen maken (aan de hand van de resultaten uit de Enquete van vorige maand), merken we dat we uit het huidige thema groeien. We zijn toe aan iets nieuws...

En dat zit er [...]
Link naar onderwerp: Website V4 op komst (Reactie's: 5)

Website V4

Berichtdoor Finny » 11 maart 2012, 13:40

Afbeelding

En jawel, daar is die dan, de website in een nieuw uiterlijk. De clan groeit maar door en het oude thema werd echt te klein. Afgelopen dagen hebben we hard gewerkt om het nieuwe thema klaar te maken voor gebruik. Diverse functies zijn toegevoegd, waaronder de War Zone. Ook zijn de verouderde functies nu weer helemaal up-to-date. Op sommige pagina's is wat extra informatie toegevoegd. De forumindeling is op de schop genomen en met name de gebruiksvriendelijkheid daarvan is verbeterd. In het begin zal dat vooral even wennen zijn.

We raden iedereen aan het Reglement van de clan in ieder geval even door te lezen, daar zijn wat regels in veranderd en toegevoegd. Wijzigingen zijn aangegeven in het rood.

Mocht je fouten vinden, meld deze dan in het Website bugs-onderwerp. Tips en suggesties z [...]
Link naar onderwerp: Website V4 (Reactie's: 8)

PSPfreaky nieuwe warleader Battlefield

Berichtdoor Jimmmz » 21 maart 2012, 20:26

Afbeelding

Omatje en ik hebben besloten PSPfreaky te promoveren tot Warsquadleader. Dit omdat we denken dat hij deze rol erg goed kan vervullen, er veel tijd in wil steken en zich er serieus mee bezig zal houden. Dit houdt helaas wel in dat we Joeri van deze rol af halen. We hebben dit met Joeri besproken en hij vond dit wel spijtig, wat wij ook snappen. We hebben afgesproken dat Joeri PSPfreaky (en LSraven) kan helpen met het regelen van wars, et cetera. Dus Joeri blijft wel betrokken bij de warsquad.

Hoewel het al erg goed ging met de warsquad van TEAM Battlefield, hebben we hiervoor gekozen omdat Omatje en ik denken met dit besluit de warsquads nog een stap verder te brengen qua ontwikkeling.

Wij wensen PSPfreaky veel succes en zullen ook helpen waar mogelijk! Tevens willen we Joeri bedanken v [...]
Link naar onderwerp: PSPfreaky nieuwe warleader Battlefield (Reactie's: 3)

Opgeven Efteling en Zomervakantie

Berichtdoor Finny » 23 maart 2012, 15:11

Afbeelding

De voorbereidingen voor de RLM in de Efteling op 6 mei en voorbereidingen voor een heuse DW# Zomervakantie van 30 juli tot 5 augustus zijn in volle gang. Opgeven voor de evenementen kan via de betreffende onderwerpen op het forum. Meer informatie over de evenement is in deze onderwerpen natuurlijk ook te vinden!

Als voorbereiding op de Efteling Meeting is er op 15 april (19:00-20:00) een eerste voorbereidende overleg over de RLM. Iedereen die graag mee wil en zich via het onderwerp heeft opgegeven, is dan welkom. Tijdens dit overleg informeren of het vervoer bij iedereen geregeld is. Op 29 april (19:00-20:00) is het afsluitende overleg. Hier worden de puntjes op de i gezet en wordt er een documentje gemaakt waar alle aanwezigen, de indeling van de vervoer en contact informatie in terug [...]
Link naar onderwerp: Opgeven Efteling en Zomervakantie (Reactie's: 0)