28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

SnowWorld Zoetermeer

Berichtdoor Finny » 06 maart 2013, 19:59

Afbeelding

Het is weer een tijdje geleden dat er een 'normale' Real Life Meeting is geweest na alle vakanties van het afgelopen jaar. Ik kan me zo eens voorstellen dat sommige leden er niet op zitten te wachten om gelijk een paar dagen met malloten door te brengen, dus daarom wordt het hoog tijd dat we weer een Meeting gaan organiseren. Bij deze.

Op zaterdag 6 april is er een Meeting in SnowWorld Zoetermeer. Tijdens deze meeting geven we jullie geheel gratis les in het Snowboarden. Je hoeft niet te beschikken over materiaal, dat alles kun je bij SnowWorld huren. De Meeting is dus uitermate geschikt om snowboarden goedkoop te leren. Natuurlijk is het ook leuk als je al wel kan boarden.

We verzamelen om 14:45 uur bij SnowWorld. De Meeting zal in alle waarschijnlijkheid duren tot 22:00 uur en is in [...]
Laatst bijgewerkt door Finny op 17 november 2013, 15:27, in totaal 2 keer bewerkt.
Reden: 'Wie gaat er mee?' bijgewerkt
Link naar onderwerp: SnowWorld Zoetermeer (Reactie's: 11)

SimCity: Europa west 5

Berichtdoor Finny » 09 maart 2013, 23:59

Afbeelding

SimCity is nu een paar dagen uit en een aantal leden heeft zich via PSPfreaky aangemeld voor de GamersBase Multiplayer event. PSPfreaky zal voor dit evenement binnenkort alle informatie hier op het forum plaatsen. Tot die tijd zijn we een andere Multiplayer map gestart in de server: Europa west 5. Aced beheerd momenteel deze map, dus wil je meedoen dan kun je bij Aced om de uitnodiging vragen.

Laten we met elkaar afspreken dat we de Multiplayers van SimCity voortaan starten in de server Europa west 5. Zo voorkomen we dat we van server blijven switchen. Mocht de server in de toekomst veranderen, dan laten we het je uiteraard weten.Namens alle SimCity spelers veel plezier!
Link naar onderwerp: SimCity: Europa west 5 (Reactie's: 2)

Nieuwe Teambeheerder: Ferry

Berichtdoor Finny » 10 maart 2013, 21:27

Afbeelding

Vanaf vandaag hebben we een extra Teambeheerder voor TEAM Call of Duty: Ferry. De laatste tijd is het Call of Duty team enorm gegroeid en daarom gaf Zwaffel aan extra ondersteuning te willen. In overleg is aan Ferry deze eer gegeven.

We wensen beide veel succes en hopen in de toekomst nog vele nieuwe Call of Duty leden te mogen verwelkomen.
Link naar onderwerp: Nieuwe Teambeheerder: Ferry (Reactie's: 2)

Gaming marathon

Berichtdoor Zwaffel » 23 maart 2013, 14:12

Afbeelding

Titel zegt genoeg, in de zomer ouder weds van 7 tot 7 verschillende games ( Free2Play ) Downloadbare games.
Link naar onderwerp: Gaming marathon (Reactie's: 14)

Walibi 2013

Berichtdoor Mynewacc » 25 maart 2013, 16:36

Afbeelding

Walibi 2013
Net als de afgelopen jaren zullen we ook dit jaar weer een meeting organiseren op de laatste zondag van de meivakantie. Vorig jaar zijn we naar de Efteling geweest, het jaar daarvoor naar Walibi. Beide meetings zo ontzettend gezellig, dat we er dit jaar wéér een organiseren. Dit jaar weer in Walibi, opnieuw op de laatste zondag van de meivakantie.

Hou dus alvast zondag 5 mei vrij in je agenda. Die dag zullen we in groten getale naar Walibi trekken! Je dient zelf te zorgen voor vervoer. Heb je zelf geen auto, vraag dan aan een van de andere deelnemers of je mee kunt rijden. Opgeven voor deze Meeting kan via de kalender: calendar.php?view=event&calEid=249.

Het park gaat om 10:00 uur open. We verzamelen dan ook 9:45 bij de ingang. Tot 18:00 uur is het park open. Uiteraar [...]
Link naar onderwerp: Walibi 2013 (Reactie's: 11)