28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Minecraft server officieël geopend!

Berichtdoor Meteo » 13 maart 2017, 20:32

AfbeeldingNa een lange tijd installeren, configureren, testen en wachten op de nieuwe server is de tijd gekomen! sinds vandaag is de server officieël geopend!
je kan de server joinen op: mc.dutchwarriors.nl

Dubbel mcMMO experience!
Als viering van de opening zal er de komende 2 weken dubbel mcMMO experience zijn! Pak de kans om je skills vlug te verhogen!

Wat kan je doen op de Mincraft server?
Er is een hoop te doen op de Minecraft server. Het meest populaire is de survival gamemode, waar je een faction kan creëren of kan joinen. Vervolgens kan je je skills trainen met mcMMO. Op de markt heb je verschillende winkels waar je van alles kan verkopen of kopen. In de mining wereld kan je extra veel diamonds en ores minen. Als je wat kapitaal hebt opgebouwd [...]
Link naar onderwerp: Minecraft server officieël geopend! (Reactie's: 2)

[EVENT] LET's PLAY; Battlefield 4

Berichtdoor Hazard » 16 maart 2017, 14:25

Afbeelding


Lets Play is een DW# game event wat vaker terug zal keren met telkens een andere game om te spelen.
Sinds ik veel mensen hoor zeggen Battlefield 4 is nog altijd leuker dan Battlefield Hardline & Battlefield 1 gaan we maar weer eens een avondje Battlefield 4 spelen.

De bedoeling is dat we met een zo groot en leuk mogelijke groep een avondje Battlefield 4 gaan spelen. Dit door middel van verschillende game modes te spelen. Haal dan ook je Battlefield 4 onder het stof vandaan, installeer/update de game & zorg dat je fristi koud staat! Its time to play LET's PLAY Battlefield 4!

Premium of DLC's zijn niet vereist.


Datum & Tijd

  • Zaterdag 1 april 2017 (geen grap)
  • Vanaf 20:30 tm .... :)Inschijven

Maak een post hier in het topic of meld je aan op de kalender.

Aanwezig:
  • Ha [...]
Link naar onderwerp: [EVENT] LET's PLAY; Battlefield 4 (Reactie's: 1)

Het voorjaar komt er aan: ontwikkelingen

Berichtdoor Finny » 23 maart 2017, 22:53

Afbeelding

Afgelopen zondag is er een vergadering geweest met alle leden van de crew. In de vergadering zijn diverse punten behandeld, waaronder een aantal punten die betrekking hebben op de afhandeling van nieuwe aanmeldingen.

Extra groep openstaande aanmeldingen
De Minecraft server is weer online. En dat merken we ook aan nieuwe aanmeldingen die binnenkomen voor Minecraft. Nieuwe leden hebben daarbij een probleem. In de tijd dat zij moeten wachten op definitieve behandeling van de aanmelding, heeft het lid nog geen volledige toegang tot de server (dit is namelijk ingesteld op alleen leden). Om te voorkomen dat nieuwe leden voor Minecraft onnodig te lang moeten wachten voordat zij in de server kunnen (wat nieuwe leden zou kunnen afschrikken) is er een nieuwe groep toegevoegd: openstaande aanmeldi [...]
Link naar onderwerp: Het voorjaar komt er aan: ontwikkelingen (Reactie's: 0)

Vooraankondiging: DW# Zomervakantie 2017

Berichtdoor Hazard » 29 maart 2017, 13:19

Afbeelding

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Beste leden,

Ook aankomende zomervakantie wordt er weer een DW# Zomervakantie georganiseerd voor 12 personen. Dit jaar zijn we door omstandigheden vrij laat met boeken waardoor een hoop mensen al vakantie geboekt hebben. Daarom hebben we ervoor gekozen dit jaar voor een huisje van max 12 personen te gaan. Om iedereen een eerlijk kans te geven zich voor de vakantie in te schrijven, plaats ik alvast een vooraankondiging over hoe je kunt aanmelden voor de 6e editie van de zomervakantie. Hieronder de details.

Locatie: Centerparcs Het Heijderbos
Type bungalow: 12 personen Eden VIP bungalow (2x 6 personen met schuifwand open)
Service: VIP, sauna, verse broodjes, handdoeken, bedlinnen.
Duur: midweek
Datum aankomst: Maandag 3 juli 2017
Datum vertrek: Vrijdag 7 jul [...]
Link naar onderwerp: Vooraankondiging: DW# Zomervakantie 2017 (Reactie's: 14)