28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Nieuw Team: Guild Wars

Berichtdoor goolgothic » 02 april 2012, 18:27

Afbeelding

Lange tijd is het de vraag wanneer Guild Wars 2 uit zou komen, dat is nu eindelijk bekend. Op 10 april is het eindelijk mogelijk GW2 te preorderen. Lange tijd terug heb ik diverse gesprekken met de Crew gevoerd, om een Guild Wars 2 Team binnen DW te starten. De groep wordt namelijk te groot om onder Other te blijven, dat weet ik nu al. Nu de release bekend is ga ik werkelijk starten met het Team. Mocht je in de toekomst bij TEAM Guild Wars willen aansluiten, dan hoor ik dat graag.

Voor nu is het nog heel even wachten tot GW2 ook echt uit is. Dan gaan we knallen!

goolgothic
Link naar onderwerp: Nieuw Team: Guild Wars (Reactie's: 15)

Nieuwe Warleaders MW3:A en MW3:B

Berichtdoor Roadrunner » 09 april 2012, 19:42

Afbeelding

Vanaf vandaag zijn DirtyDutchz en Mr.silents! de nieuwe Warleaders van Call of Duty. DirtyDutchz zal MW3:A op zich nemen en Mr.silents! de MW3:B groep. We willen graag Ariee en Artifex bedanken voor hun inzet de afgelopen weken. Beide War-groepen stonden de afgelopen periode op een laag pitje en daarom hebben we besloten deze Warleaders te vervangen. We vragen iedereen die lid wil blijven van MW3:A of B, zich te melden bij de nieuwe Warleaders, zodat zij je weer kunnen toevoegen aan de groep.
Link naar onderwerp: Nieuwe Warleaders MW3:A en MW3:B (Reactie's: 6)

Puntensysteem voor Battlefield vanaf 01/05/2012

Berichtdoor PSPfreaky » 22 april 2012, 22:17

Afbeelding

Beste TEAM Battlefield gamers,

Vanaf 1 mei 2012 introduceren de Team- en Warleaders iets nieuws bij TEAM Battlefield: Een puntensysteem. Dit puntensysteem is bedoeld voor de Battlefield 3 gamers in een Warteam zitten en leden die meedoen met ESL. Als je met een training meedoet verdien je weer punten en als je iets vervelends doet gaan er weer punten af.

Vanaf 1 mei 2012 gaat dit puntensysteem in en indien je lid bent van een Warteam (of bij ESL zit) ga je automatisch mee akkoord met de spelregels van dit puntensysteem. Wijzigingen en/of toevoegingen worden vroegtijdig gemeld in dit topic en worden roodgekleurd. De Team- en Warleaders mogen op elk moment dan ook spelregels van het puntensysteem toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Alle informatie over het puntensysteem worden op 1 mei [...]
Link naar onderwerp: Puntensysteem voor Battlefield vanaf 01/05/2012 (Reactie's: 0)

Puntensysteem Team Battlefield

Berichtdoor Omatje » 30 april 2012, 15:00

Afbeelding

Hier is hij dan het PUNTENSYSTEEM

Vanaf 1 mei 2012 introduceren we iets nieuws bij TEAM Battlefield: Een puntensysteem. Dit puntensysteem is bedoeld voor de Battlefield 3 gamers in een Warteam zitten en leden die meedoen met ESL. Als je met een training meedoet verdien je weerpunten en als je iets vervelends doet gaan er weer punten af. Het verdienen en verliezen van punten vind je onderaan deze post.


Het doel
Bij het laatste event, Cat & Mouse, liep het door een aantal leden niet zo erg lekker. Om die leden introduceren we dit puntensysteem. Daarnaast zijn er enkele leden ook niet meer zo actief op Battlefield 3. Het doel van dit puntensysteem is om de echte actieve leden vaker clanwars te laten spelen dan leden die minder actief zijn of zich niet kunnen gedragen tijdens een trai [...]
Link naar onderwerp: Puntensysteem Team Battlefield (Reactie's: 0)