28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

TERUGBLIK: Walibi 2011

Berichtdoor Finny » 08 mei 2011, 19:47

Afbeelding

TERUGBLIK: Walibi 2011

Na veel voorbereiding en onderling gepraat was het dan vandaag zover, eerste Meeting van Dutch Warriors. Met uiteindelijk 18 leden op naar Walibi. Kefkees moest op het laatste moment afzeggen door ziekte en een van IcY's broer wilde uitslapen.

Bijna iedereen was om 9:30 al fris en fruitig op de parkeerplaats te vinden. Alleen nog even wachten op Wimmetje op z'n scooter. Drie keer gebeld om te kijken of een aankomende scooter maniak zijn telefoon zou opnemen. En uiteindelijk MauSSzz en Riot die iets voor 10:00 lam aankwamen met de BOB-bus van NS Harderwijk.

Iedereen had elkaar anders voorgesteld maar uiteindelijk dan toch maar kaarten kopen. Lekker wakker worden in de Speed of Sound en het spookhuis van ene lamzatte tovenaar Merlijn. Goliath, Robin Hood alles w [...]
Link naar onderwerp: TERUGBLIK: Walibi 2011 (Reactie's: 25)

Leeftijdsgrens naar 16 jaar

Berichtdoor Finny » 18 mei 2011, 10:13

Afbeelding

Om te voorkomen dat we in de toekomst problemen krijgen met te grootte leeftijdsverschillen, hebben we besloten de minimum leeftijdsgrens van 14 jaar naar 16 jaar te tillen. Er was al een lange tijd discussie rondom dit punt, maar omdat we in de toekomst ook wat meer evenementen willen organiseren, hebben we nu de knoop door gehakt.

Leden die lid zijn van DW en onder de leeftijdsgrens bevinden (dus jonger zijn dan 16 jaar), die blijven natuurlijk gewoon lid. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf heden wel gekeurd op de nieuwe leeftijdsgrens van 16 jaar. Squadleaders gaan hier vanaf heden op controleren.
Link naar onderwerp: Leeftijdsgrens naar 16 jaar (Reactie's: 33)