28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Website V5 en nieuw logo

Berichtdoor Finny » 01 mei 2014, 12:49

Afbeelding

Daar is die dan: het nieuwe logo. Achter de schermen zijn we de laatst tijd hard bezig geweest met het aanpassen van de website en het daarbij integreren van het nieuwe logo. En de wijzigingen aan de website mogen er zijn: het Development Team heeft direct een aantal extra vernieuwingen en wijzigingen aangebracht. Het gehele hoofdmenu, de sidebar en de onderkant van de website zijn vernieuwd en ook diverse informatie en pagina's zijn vernieuwd.

Binnenkort zal ook de vernieuwde Shop weer online zijn voor de echte Fanboys met alle vernieuwde producten. T-shirts, mokken, we zijn er nog druk mee bezig. Ook het mediapack laat nog even op zich wachten, maar het zal niet lang meer duren of ook deze wordt beschikbaar als download, zodat je zelf het nieuwe logo kunt gebruiken. De huisstijl is o [...]
Link naar onderwerp: Website V5 en nieuw logo (Reactie's: 4)

Walibi editie 3

Berichtdoor Finny » 04 mei 2014, 19:20

Afbeelding

De altijd terugkerende pretparkmeeting ergens op de laatste zondag van de meivakantie is ons dit jaar een beetje ontschoten. Alhoewel, er stonden en staan al zoveel evenementen op de kalender dat het passen en meten is om hem uberhaubt nog ergens tussen te proppen. Maar het is gelukt!

Hou alvast zondag 1 juni vrij in je agenda. Die dag zijn we weer in Walibi te vinden, de 3e editie alweer. Je dient zelf te zorgen voor vervoer. Heb je zelf geen auto, vraag dan aan een van de andere deelnemers of je mee kunt rijden. Opgeven voor deze Meeting kan via de kalender: calendar.php?view=event&calEid=340.

Het park gaat om 10:00 uur open. We verzamelen dan ook 9:45 bij de ingang. Tot 18:00 uur is het park open. Uiteraard eten we ook met elkaar in het park. Check voor meer informatie over he [...]
Link naar onderwerp: Walibi editie 3 (Reactie's: 17)

Battlefield teams

Berichtdoor arinpee » 07 mei 2014, 22:53

Afbeelding

Team spelers van Battlefield,

We hebben verschillende spelers die meerdere delen van Battlefield spelen of nog geen Battlefield 4 hebben en spelen.
Omdat ik in de toekomst wat evenementen wil organiseren voor de Battlefield 4 spelers heb ik in overleg een 2de groep gemaakt

Standaard zullen jullie nog in het Battlefield 4 team zitten, in de loop van de week zal ik hier wijzigingen in aanbrengen. Iedereen waarvan ik zeker weet dat ze Battlefield 4 spelen zullen in de groep blijven zitten en kunnen eventueel zelf applyen voor de andere groep. Mochten jullie dus per ongeluk niet meer in de Battlefield 4 groep zitten, mijn excuses no hard feelings reapply en ik accepteer je =)

Groetjes Reinier
Link naar onderwerp: Battlefield teams (Reactie's: 11)

Afbeeldingen uploaden in ons Album

Berichtdoor Finny » 09 mei 2014, 13:02

Afbeelding

Het valt mij al een lange tijd op dat er op het forum regelmatig afbeeldingen in onderwerpen worden geplaatst, bijvoorbeeld screenshots, clanwar uitslagen of zelfgemaakte (clan)designs. Niets mis mee, maar wat mij daarbij ook opvalt is dat deze afbeeldingen (vaak) via en externe website worden geupload/staan opgeslagen en dan worden ingevoegd in de forumberichten.

Nu beschikt onze website ook over een eigen Album waar iedereen, in bijvoorbeeld het Album Clan Designs, (onbeperkt) afbeeldingen kan en mag uploaden. Premium Members kunnen zelfs een eigen album aanmaken met plaats voor maximaal 100 afbeeldingen en 2 subalbums. Zolang de afbeeldingen niet groter zijn dan 1000x1000px en 1mb, accepteert het Album deze gewoon.

Voordeel van uploaden in ons Album is dat je afbeeldingen altijd be [...]
Link naar onderwerp: Afbeeldingen uploaden in ons Album (Reactie's: 0)

Uitbreiding domeinen

Berichtdoor Finny » 10 mei 2014, 20:44

Afbeelding

Recentelijk is het nieuwe logo van de Community onthuld en heeft de website een mooie update gehad. Vanaf vandaag kunnen we daar ook twee nieuwe domeinen aan toevoegen. Vanaf heden kun je onze Community namelijk ook bereiken via http://www.dutchwarriors.nl en http://www.dutchwarriors.be. Uiteindelijk is het de bedoeling helemaal over te gaan op de naam Dutch Warriors, wanneer dit zal gebeuren zal dit uiteraard via de website bekend worden gemaakt.

De Community blijft groeien. Na 3 jaar hebben we al meer dan 1100 geregistreerde gebruikers en meer dan 170 actieve leden. Ondanks dat de Community blijft groeien, blijft de sfeer en gezelligheid van hoogstaand niveau. En daar dragen we allemaal ons steentje aan bij: jullie bepalen mede de sfeer en zonder jullie geen gezelligheid, daarvoor onze dank.
Link naar onderwerp: Uitbreiding domeinen (Reactie's: 2)