28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Avondje doorhalen 7 juni

Berichtdoor Finny » 05 juni 2014, 13:05

Afbeelding

Aankomende zaterdag staat er weer een avondje doorhalen op het programma. Voor de geïnteresseerden starten we rond 20:00 uur met een potje PlanetSide 2, die de gehele avond (en nacht) zal duren. Dus tijd zat om eens flink wat Cert-points binnen te slepen en flink wat levels up te gaan.

Nog nooit PlanetSide 2 gespeeld? Dan is dit het juiste moment om aan te sluiten en kennis te maken met dit toffe spel. Check alvast dit onderwerp: PlanetSide 2: Introductie en beginselen voor wat algemene informatie over het spel. Een trailer is hier te vinden: PlanetSide 2 Empires at War. Je kunt het spel alvast gratis downloaden via Steam, dan kun je aanstaande zaterdag direct meespelen.

Je kunt ons aanstaande zaterdag ook live volgen via onze Livestream.

Tot dan!
Link naar onderwerp: Avondje doorhalen 7 juni (Reactie's: 1)

Team Counter Strike

Berichtdoor Omatje » 05 juni 2014, 19:57

Afbeelding

Vanaf vandaag hebben we er weer een nieuw team bij namelijk Team Counter Strike. In dit team zal hoofdzakelijk Counter Strike Global Offensive gespeeld worden.

Het idee voor team Counter Strike kwam van Magii. Tevens zal Magii ook de rol als teamleider op zich nemen voor het team. Wij wensen hem hier veel succes mee.

Dus speel jij Counter Strike GO of ben je het van plan te gaan spelen wacht dan niet langer en meld je aan voor Team Counter Strike!
Link naar onderwerp: Team Counter Strike (Reactie's: 6)

Meetingdag De Kempervennen 23 juli

Berichtdoor Finny » 06 juni 2014, 13:11

Afbeelding

Van maandag 21 juli t/m vrijdag 25 juli zal alweer de 3e editie van de DW# Zomervakantie plaatsvinden. Dit jaar weer in Centerparcs De Kempervennen. Speciaal voor leden die graag een dagje bij de Zomervakantie willen aansluiten, is er ook dit jaar op 23 juli 2014 weer een Meetingdag. Houd deze dag dus alvast vrij in je agenda.

Tijdens deze dag kun je een dagje mee zwemmen in het tropische zwembad van het park. Hiervoor zijn dagkaarten te koop via de website van Centerparcs. Na het zwemmen is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze befaamde DW# BBQ (proef zeker de gril gerechten van Westside), die gehouden zal worden bij de bungalow. Na de BBQ vertrekken we richting Eindhoven om daar nog een avondje te stappen. Je kunt dan mee, maar kunt ook na de BBQ richting huis. Blijven slapen [...]
Link naar onderwerp: Meetingdag De Kempervennen 23 juli (Reactie's: 0)

Foto's Walibi 2014

Berichtdoor Finny » 09 juni 2014, 11:15

Afbeelding

Ook dit jaar was er weer een geslaagde Walibi Meeting. Er zijn dit jaar niet heel veel foto's gemaakt, maar de foto's die zijn gemaakt heb ik weer geüpload in het Album. Joeri is momenteel nog druk bezig met een aftermovie, dus die laat nog even op zich wachten. Ook daarvoor hebben we niet heel veel filmmateriaal. De Meeting is min of meer standaard geworden, foto's en filmpjes zijn elk jaar bijna hetzelfde, vandaar dat daar wat minder aandacht is besteed.

Check de foto's in het album: Walibi 2014 (3e editie).

Afbeelding
Van links naar rechts
Achter: ImreJansen, Hazard, Joeri, Hotheaded, Guppie, Leoninski, Kirsten, Coen.
Voor: Vuurvlammetje, Dion, Bo0mdutchy, Mauty, Daimy, Finny.
Link naar onderwerp: Foto's Walibi 2014 (Reactie's: 8)

GTA 5 vanaf herfst bij DW

Berichtdoor Finny » 10 juni 2014, 20:54

Afbeelding

Na ruim een jaar is het dan eindelijk zo ver: Rockstar heeft Grand Theft Auto 5 eindelijk aangekondigd voor de PC. In het verleden zijn we binnen de Community erg actief geweest met de Multiplayer van San Andreas: SAMP. Toen nog erg kleinschalig, misschien kun je je dat nog herinneren.

Sinds de uitkomst van GTA 5 op PS3 en Xbox360 zijn we dan ook vol verwachting voor de PC versie van deze game, en dan met name voor de multiplayer en server mogelijkheden. Nu de officiële aankondiging is gemaakt (GTA 5 komt in de herfst 2014 uit voor de PC) worden de ontwikkelingen op dit vlak door ons op de voet gevolgd.

Deze aankondiging is misschien wat vroeg, maar zeker alvast op z'n plaats: mochten de multiplayer/server mogelijkheden van GTA 5 potentie bevatten, dan zijn we van plan om voor Grand T [...]
Link naar onderwerp: GTA 5 vanaf herfst bij DW (Reactie's: 16)