28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Laatste plek DW# Zomervakantie 2016

Berichtdoor Finny » 01 juni 2016, 10:58

Afbeelding

Beste leden,

Dit jaar zal alweer de 5e editie van de DW# Zomervakantie worden gehouden. Dit jaar nog groter, nog luxer en nog ruimer. De zomervakantie vind plaats in week 30, maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli 2015. Aankomst op maandag 15:00 uur, vertrek op vrijdag 10:00 uur.

Als accomodatie is er een luxe villa gehuurd met eigen privé zwembad. Klinkt aantrekkelijk?
Dit is zeker nog niet alles: Check de accommodatie

Laatste plek
Het goede nieuws is dat er nog één plek vrij is. Heb jij zin in een ontzettend gezellige midweek in een luxe accomodatie met alles erop en eraan? Kosten bedragen, net als voorgaande jaren, maar €250,00. Dit is inclusief verblijf, overnachtingen, eten/drinken gehele midweek, activiteiten, toegang tot het (privé)zwembad, sauna, voetbaltafel, tafeltennist [...]
Link naar onderwerp: Laatste plek DW# Zomervakantie 2016 (Reactie's: 8)

DW# gaat los: We Love The 90's Outdoor

Berichtdoor Hazard » 02 juni 2016, 0:48

Afbeelding


Zaterdag 27 augustus 2016 is er weer "WE LOVE THE 90′s outdoor" in het goffertpark te Nijmegen.
"WE LOVE THE 90′s outdoor" is een outdoor festival gericht op de 90's muziek met o.a. Shaggy, T-Spoon, Party Animals of ga los in de hakkuhtent met o.a. Mental Theo, Darkraver, Gizmo & veel meer artiesten!
Het belooft weer een geweldig festival te worden, koop snel je ticket & schijf je in!

Locatie
Goffertpark Nijmegen
Goed te bereiken met pendelbussen vanaf Station Nijmegen.

Verzamelen

Verzamelen voor de mensen die blijven slapen; Jullie zijn welkom vanaf 12:00 bij Rubyyy thuis. Adress word via PM/App door gestuurd tegen die tijd.

Mensen die niet blijven slapen; Rond 12:00 uur ook welkom bij Rubyyy thuis Of tussen 14:30-15:00 bij de ingang van het evenement. [...]
Link naar onderwerp: DW# gaat los: We Love The 90's Outdoor (Reactie's: 13)

Wijziging counter-strike eSports

Berichtdoor Joeri » 09 juni 2016, 23:42

Afbeelding


Tot onze spijt heeft heeft Alex "Dis4ster" Braat besloten om het counter-strike esports team te verlaten. Dit door het gebrek of interesse in counter-strike de laatste tijd. We willen hem nogmaals bedanken voor zijn tijd en inzet het laatste half jaar als in-game leader van het team.

Ook heeft Sebastiaan "Segfault" Peters na een lange periode van afwezigheid door andere verplichtingen besloten om zijn role als coach neer te leggen van het team. We willen ook hem bedanken voor de bijdrage die hij tijdens de trainingen geleverd heeft als coach.

We wensen beide veel success in de toekomst en met de dingen die ze hierna gaan doen.
Link naar onderwerp: Wijziging counter-strike eSports (Reactie's: 2)

Nieuwe member: Bas Rijnbergen

Berichtdoor Joeri » 19 juni 2016, 23:30

Afbeelding

Na het vertrek van Alex "Dis4ster" Braat zijn we druk bezig geweest met het zoeken van een geschikte speler als vervanging. Na een paar weken trail hebben we besloten om Bas "rijn_berg" Rijnbergen aan het team toe te voegen. Wij wensen bas veel success!

Door deze verandering zijn er ook wat wijziging in de rollen geweest zo is Trubblez voortaan de In-game leader van het team en heeft zijn rol als lurker overgedragen aan Pack.
Link naar onderwerp: Nieuwe member: Bas Rijnbergen (Reactie's: 2)

Community coördinator

Berichtdoor Finny » 25 juni 2016, 12:19

Afbeelding

In lijn met het indelen van de drie verschillende divisies is er de afgelopen tijd vraag geweest naar een algemeen aanspreekpunt voor de Community. Er was al een aparte coördinator voor de divisies Airsoft en Esports, maar niet voor de Community. Blijkbaar is daar wel vraag naar.

Omdat nog niet helemaal duidelijk is hoe wij deze taak in de toekomst invulling willen geven, heb ik mijzelf aangeboden om deze rol tijdelijk te gaan vervullen. Op de achtergrond bood ik de afgelopen tijd nog diverse ondersteuning vooral voor de Community, dus de keuze was redelijk gemakkelijk. Houd er wel rekening mee dat ik niet meer zoveel online ben als jullie vroeger van mij gewend waren.

Komende periode gaan wij op zoek naar een goede manier om deze nieuwe taak in te vullen en uiteraard op zoek naar een [...]
Link naar onderwerp: Community coördinator (Reactie's: 0)