28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Verandering in CSGO eSports Team.

Berichtdoor Joeri » 03 juli 2017, 19:06

Afbeelding

Afgelopen week heeft Roy “Nasischijfje” Berendsen helaas het besluit moeten nemen om te stoppen met eSports i.v.m. zijn werk. Hierdoor zijn we in overleg gegaan met de overige spelers, waaruit naar voren kwam dat ook Noah “fl0w” Sips door onder andere school niet meer de tijd kon opbrengen om te trainen.

We willen Roy en Noah heel erg bedanken voor de tijd en energie die ze afgelopen maanden in het team hebben gestopt en wensen ze het beste toe.

Zoals je waarschijnlijk al begrijpt hebben we momenteel dus 2 spots in ons Counter-Strike: Global Offensive team en zijn we bezig met try outs.

We zijn op zoek naar een dedicated support speler en een awper of rifler/support speler. Heb je interesse om een try out te doen? Neem dan contact op via joeri@dutchwarriors.nl. Vermeld in de mail [...]
Link naar onderwerp: Verandering in CSGO eSports Team. (Reactie's: 3)

Vacature web developer

Berichtdoor Joeri » 03 juli 2017, 23:26

Afbeelding

We hebben een nieuwe vacature online geplaatst voor web developer:
Bekijk de vacature
Link naar onderwerp: Vacature web developer (Reactie's: 0)

Floorplan The Reality XVIII

Berichtdoor Finny » 05 juli 2017, 20:39

Afbeelding

Inmiddels is het mogelijk om voor The Reality XVIII een plek op het floorplan te selecteren. We vragen je dan ook een plek te selecteren indien je al een ticket hebt gekocht. Houd er rekening mee dat ik de plaatsen weer ongeveer twee (2) weken kan vasthouden, daarna stelt de organisatie de plekken weer voor een ieder beschikbaar. Plaatsen blijven hoe dan ook tot 16 juli voor ons gereserveerd.

  • De plaatsen RED E21 t/m E40 en RED F01 t/m F20 worden voor ons gereserveerd.
  • Graag de plaatsen E31 t/m E40 en F11 t/m F20 vrij houden voor de Esports-teams.
Indien het nog niet mogelijk is om een plek te selecteren, kan het zijn dat je op de website nog niet lid bent van onze groep. Helaas kan ik (door de nieuwe website) nog geen nieuwe mensen aan de groep toevoegen. Stuur mij een privébericht m [...]
Link naar onderwerp: Floorplan The Reality XVIII (Reactie's: 0)

[EVENT] LET's PLAY: Trackmania United

Berichtdoor patwars » 08 juli 2017, 21:20

Afbeelding

Introductie
Lets play is een DW# game event wat vaker gaat terug keren met telkens een andere game om te gaan spelen .
Trackmania United is nog steeds de populairste Trackmania van de franchise die allemaal zijn uit gekomen, daarom gaan we gezellig een avondje Trackmania United spelen. Kom jij ook?!

De bedoeling is dat we met een zo groot en leuk mogelijke groep een avondje Trackmania United gaan spelen. Dit door middel van samen verschillende servers te joine. Haal dan ook je Trackmania United onder het stof vandaan, installeer/update de game & zorg dat je fristi koud staat! Its time to play LET's PLAY Trackmania United!

Datum & Tijd
  • Zaterdag 29 juli 2017
  • vanaf 20.30 tm ... :D

Inschijven
Reageer hier in het topic of meld je aan op de kalender.

Aanwezig:
  • Patwars
  • Hazerd

Regels [...]
Link naar onderwerp: [EVENT] LET's PLAY: Trackmania United (Reactie's: 1)

UPDATE: The Reality XVIII

Berichtdoor Finny » 13 juli 2017, 21:31

Afbeelding

Inmiddels heeft een groot aantal leden aangegeven (ook) dit jaar mee te willen naar The Reality XVIII, 22 t/m 24 september in de TT Hallen te Assen. Wij hadden in overleg met de organisatie van The Reality voor Dutch Warriors 40 plaatsen gereserveerd. Bijna alle plaatsen zijn inmiddels bezet. Daarom hebben we nog eens 10 plaatsen laten reserveren (RED F21 t/m F30). Er is dus genoeg ruimte voor iedereen.

VRIENDELIJK VERZOEK is dan ook om jezelf in dit onderwerp aan te melden wanneer je interesse hebt om mee te gaan. Op deze manier kunnen wij er als Crew zorg voor dragen dat een ieder bij elkaar komt te zitten.

Aanmelden is uiteraard nog mogelijk, maar wees er op tijd bij. We zien jullie graag verschijnen ;)

> Meer info
Link naar onderwerp: UPDATE: The Reality XVIII (Reactie's: 0)