28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

Leden gepromoveerd in rang

Berichtdoor Finny » 01 augustus 2013, 9:42

Afbeelding

We werken nu al ruim een maand met het nieuwe puntensysteem en we kunnen zeggen dat de invoering hiervan boven verwachting is gedaan. De activiteit is er op diverse vlakken op vooruit gegaan. Hoewel het idee was de rangen per kwartaal opnieuw te bepalen, moeten we nu na een maand concluderen dat dit niet realistisch meer is. Veel leden hebben nu al punten genoeg om te promoveren. Om te voorkomen dat deze leden twee maanden moeten wachten op hun verdiende rang, hebben we besloten de rangen handmatig opnieuw in te delen. Geen paniek: je behoud gewoon je punten. Komende periode gaan we met elkaar is bekijken hoe we het promoveren nu precies gaan vormgeven. Houd de website hiervoor in de gaten.
Link naar onderwerp: Leden gepromoveerd in rang (Reactie's: 2)

TERUGBLIK: Zomervakantie 2013

Berichtdoor Finny » 02 augustus 2013, 19:06

Afbeelding

TERUGBLIK: Zomervakantie 2013
15 t/m 19 augustus 2013 | Centerparcs Het Heijderbos


De tweede editie alweer van de DW# Zomervakantie en ook de meest luxe die we tot nog toe hebben geboekt. Een 12 persoonsbungalow bestaande uit 2x6 die zijn samengevoegd. Twee sauna's, twee keukens en zes slaapkamers en badkamers. Wie wil dat nou niet? Alle plaatsen waren dan ook zo vol en, we liegen het niet, de vakantie was dan ook echt baas. Ga er maar eens goed voor zitten, want de terugblik is er weer een die er mag wezen. Check ook zeker de aftermovie!

Maandag 15 juli 2013
Vanaf 15:00 uur zou de bungalow weer voor ons beschikbaar zijn. Hoewel we volgens Centerparcs Friend zijn (ze hebben het bij ons afgekeken waarschijnlijk) en je dan eigenlijk vanaf 13:00 uur in de bungalow mag, geld dat natuurlijk [...]
Link naar onderwerp: TERUGBLIK: Zomervakantie 2013 (Reactie's: 0)

Freaky Friday: avond doorhalen #2

Berichtdoor Finny » 03 augustus 2013, 11:27

Afbeelding

Jaja, 9 augustus is het weer zover: Freaky Friday. De avond waar we los gaan binnen diverse games. Dus pak de popcorn er maar bij, om 20:30 starten we hoe dan ook met deze avond doorhalen, gezamenlijk op Teamspeak. Tot een uur of 1:00 en voor diegene die er dan nog niet genoeg van hebben: tot later. Check het in de kalender.

Zorg in ieder geval dat je Planetside 2 en Call of Duty: Black Ops (Zombies) up-to-date is.
Deze staan namelijk op de agenda.

  • Planetside 2 (Start: 20:30 uur)
  • Call of Duty: Black Ops 2
  • Call of Duty: Black Ops 2 Zombies (Start: 22:00 uur)
  • League of Legends (Start 23:00 )
  • C&C Generals: Art of Defence (Start: 1:00 uur) << Voor de diehards deze avond!!

Heb jij ook een leuke game/ronde, plaats een reactie dan voeg ik hem toe.
Link naar onderwerp: Freaky Friday: avond doorhalen #2 (Reactie's: 5)

Verslag Freaky Friday #2

Berichtdoor Finny » 13 augustus 2013, 18:36

Afbeelding

Zoals jullie weten hadden we afgelopen vrijdag een Freaky Friday georganiseerd en zaten we met een groepje van 7 man bij Daan thuis. Het was een top game-avond, maar wat vele van jullie waarschijnlijk niet wisten is dat we op de aansluitende zaterdag naar de surpriseparty van Daymian zijn gegaan. Want hey, onze mooiboy werd 16 jaar! Daymian zijn zus had via Facebook contact gezocht met Stijn of wij naar zijn verjaardag willen komen en zo begon het balletje te rollen.

Tijdens de late Freaky Friday avond werden de voorbereidingen getroffen voor Daymian's cadeau (met grote dank aan Joeri dit keer) en werd er een voorplaat gemaakt voor onze versie van Stef Stuntpiloot: Daymian vs Stuntpiloot. Die zaterdag werd een geweldige avond waarbij we Daymian verraste met ons bezoek (je had z'n gezic [...]
Link naar onderwerp: Verslag Freaky Friday #2 (Reactie's: 0)

Ledenvergadering zaterdagavond 24 augustus

Berichtdoor Finny » 17 augustus 2013, 20:35

Afbeelding

Het is weer een lange tijd geleden dat er een ledenvergadering is gehouden en daarom willen wij jullie op zaterdagavond 24 augustus 2013 weer is voor een vergadering uitnodigen. We starten om 20:30 uur en, als het lukt te minste, willen we de vergadering rond 21:30 uur afronden.

In de ledenvergadering staan we stil bij de afgelopen veranderingen, vragen we hierover jullie mening en uiteraard is dit een uitgelezen mogelijkheid om je tips en ideeën kenbaar te maken en daarover met elkaar te discussiëren. Daarnaast werpen we ook een blik richting de toekomst want er komen deze herfst een aantal prachtgames uit waarvoor nieuwe teams moeten worden opgestart.

Dus graag tot zaterdagavond 24 augustus aanstaande. Zorg dat je op tijd bent, het liefst 5 á 10 minuten van te voren en vergeet je oo [...]
Link naar onderwerp: Ledenvergadering zaterdagavond 24 augustus (Reactie's: 1)