28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

phpBB.nl Awards 2012

Berichtdoor Finny » 03 oktober 2012, 18:43

Afbeelding

Dit jaar doet onze website mee aan de phpBB Awards. Vorig jaar werden deze Awards niet gehouden, maar dit jaar is de inschrijving weer geopend en hebben we ons uiteraard toegevoegd aan het rijtje deelnemers: Kandidaten phpBB.nl Awards 2012.

Tijdens de phpBB Awars beoordelen juryleden van phpBB.nl de website op o.a. originaliteit, kwaliteit van afwerking en of de website het maximale haalt uit de phpBB-software. Inschrijven kan tot 31 oktober 2012, waarna de phpBB.nl jury de website beoordeeld in de periode 1 t/m 30 november 2012. De uitslag zal bekend worden gemaakt in december 2012. Wanneer de inschrijving gesloten is kun je uiteraard stemmen op jouw favoriete website.

We houden jullie op de hoogte!
Link naar onderwerp: phpBB.nl Awards 2012 (Reactie's: 2)

Op naar 2 jarig bestaan

Berichtdoor Finny » 11 oktober 2012, 18:53

Afbeelding

Zo snel als DW een jaar bestond, zo snel gaat ook dit jaar weer voorbij. Hoewel het nog geen oudjaarsdag is doen we er goed aan om op de afgelopen periode terug te blikken. Want er zijn een hoop dingen gepasseerd, vooral negatief, helaas kunnen we het niet ontkennen. We zijn over de rand gevallen van een groot dieptepunt na al het succes van het eerste jaar. En daar moet zeker over gesproken worden.

CALL OF DUTY
De eerste grote kap viel binnen het toenmalige Call of Duty-team. Onderlinge conflicten, gestommel met war-teams en ook falend optreden van de CREW, leidde er toe dat diverse leden de clan verlieten. Misschien kwam het door de update, door het verdwijnen van de aparte TEAMS? We zullen het wellicht nooit weten. Feit is wel dat sfeermakers op dat moment besloten om te vertrekken, [...]
Link naar onderwerp: Op naar 2 jarig bestaan (Reactie's: 5)

The WarZ

Berichtdoor Aced » 13 oktober 2012, 13:43

Afbeelding

Zoals sommigen van jullie al weten komt op maandag 15 oktober de Alpha Release uit van The WarZ. The WarZ is eigenlijk niet meer dan een copy van de populaire mod van Arma 2 genaamd dayZ (als hier maar geen patentzaak van komt). Je loopt alleen, of met een groep spelers rond in een grote wereld en de bedoeling is overleven. Zo moet je wapens zoeken om je te kunnen verdedigen, maar ook eten, drinken en kledij. En eenmaal dat je alles gevonden hebt moet je zorgen dat je niet wordt afgeschoten door een medespeler.

De mensen die de Gold versie van het spel hebben kunnen dit vanaf maandag spelen, de Silver en de gewone editie zullen nog een paar weken moeten wachten tot de Beta en de Release. Een aantal leden heeft inmiddels aangegeven het spel te gaan spelen, jij ook?

Speel maandag gezell [...]
Link naar onderwerp: The WarZ (Reactie's: 12)

TERUGBLIK: Firstlook 2012

Berichtdoor PSPfreaky » 14 oktober 2012, 0:00

Afbeelding

Firstlook is het game-evenement van de Benelux en sinds haar ontstaan in 2008 bezig aan een onstuimige groei. Begonnen in de Amsterdamse Convention Center met 1500 bezoekers, verhuist Firstlook dit jaar voor haar vijfde (en dus jubileum-editie) naar de grootste hal van de Jaarbeurs. Zoals elk jaar is Firstlook voor de game- & hardware-industrie ook in 2012 weer het moment om alle najaarstoppers voor het eerst aan het Nederlandse en Belgische publiek en media te tonen. Op tientallen stands en diverse theaterzalen kan een gelimiteerd aantal gamers twee dagen lang met deze nieuwe games/producten aan de slag.

Inhoud verwijderd op melding van GamersBase.nl

Afbeelding
Laatst bijgewerkt door PSPfreaky op 25 februari 2013, 15:45, in totaal 1 keer bewerkt.
Link naar onderwerp: TERUGBLIK: Firstlook 2012 (Reactie's: 13)

Nieuwe video: BF3/MW3 Music Video

Berichtdoor Finny » 21 oktober 2012, 16:09

Afbeelding

Vandaag heb ik een nieuwe clanvideo geüpload, gemaakt met Battlefield 3 en Modern Warfare 3 footage, onder begeleiding van Nickelback, When We Stand Together. Heeft me aardig wat tijd gekost maar hij is mooi geworden. Een van de vele (gaming) video's die nog volgen. Check de video op ons YouTube-kanaal. Zelf ook een clanvideo gemaakt of heb je onze hulp nodig? Meld het ons in het forum Media.
Link naar onderwerp: Nieuwe video: BF3/MW3 Music Video (Reactie's: 6)