28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Nieuws & Events

[LAN] DW#LAN 2017: Thema en Floorplan

Berichtdoor Finny » 03 november 2017, 20:44

Afbeelding

Gegroet strijder

Het is inmiddels 4 jaar geleden sinds de eerste uitbraak van het Mutante017-virus. Het virus, eerst aangeboden als een nieuw soort partydrugs, bleek onder de gebruiker in verloop van tijd te zorgen voor mutatie van stofwisseling, spierweefsel en organen. Al snel bleek het virus even besmettelijk als (deels) dodelijk te zijn en te zorgen voor een wereldwijde crisis. Verslaafde reageerde op geen enkel medicijn en zijn sindsdien dolende.

Overlevende wetenschappers werken tot op de dag van vandaag aan een antistof voor het virus. Tot die tijd is het verschillende groepen gelukt om zich af te schermen in zogenaamde 'nederzettingen' en besmetting te voorkomen.

Zal het ons lukken om in leven te blijven en op tijd een antistof te ontwikkelen?

Meer informatie:
Link naar onderwerp: [LAN] DW#LAN 2017: Thema en Floorplan (Reactie's: 20)

Ledenenquête 2017

Berichtdoor Daymian » 11 november 2017, 15:22

Afbeelding

Beste leden,

Het is alweer een lange tijd geleden dat er een ledenenquête is gehouden (2013/2014). Sinds deze tijd zijn er veel veranderingen geweest binnen Dutch Warriors en wij zijn inmiddels weer benieuwd naar de mening van onze leden over de huidige stand van zaken. Daarom is er een nieuwe ledenenquête gemaakt waarin we jullie (opnieuw) willen vragen om met een kritische blik naar de huidige stand van zaken binnen Dutch Warriors te kijken en eerlijk je mening te geven. Dat geeft ons weer mogelijkheden voor verbetering en vernieuwing in de toekomst.

GA NAAR DE LEDENENQUETE 2017

Je kunt de enquête invullen tot en met 30 november 2017. De uitslag zal in een daaropvolgende ledenvergadering worden besproken en zal ook online komen te staan daarna. Voor het serieus invullen van de enquê [...]
Link naar onderwerp: Ledenenquête 2017 (Reactie's: 0)

[EVENT] LET's PLAY: CoD Modern Warfare 2

Berichtdoor Hazard » 19 november 2017, 22:38

Afbeelding

Lets Play is een DW# game event wat vaker terug zal keren met telkens een andere game om te spelen.
Deze keer is Call of Duty; Modern Warfare 2 aan de beurt. T idee was er om dit te spelen op The Reallity een paar weekjes terug, helaas is dit ehm niet geworden door dat we de nodige kipnuggets eerst op moesten eten.

De bedoeling is dat we met een zo groot en leuk mogelijke groep een avondje Call of Duty Modern Warfare 2 gaan spelen. Dit door middel van verschillende game modes te spelen, gezellig fristi en energy drank te drinken gevolgd door een avontuurtje naar de lokale frietent.
Zorg dan ook dat je Call of Duty Modern Warfare 2 onder het stof vandaal haalt, installeer of update de game en kom leuk een avondje mee kan knallen! Its time to play LET's PLAY Call of Duty Modern Warfare 2
[...]
Link naar onderwerp: [EVENT] LET's PLAY: CoD Modern Warfare 2 (Reactie's: 3)