Dutch Warriors een maand actief

Laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de DW# Community.
Je kunt via dit forum ook alle oude nieuwsberichten nog eens nalezen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Finny
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2810
Lid geworden op: 23 december 2010, 9:49

Dutch Warriors een maand actief

Bericht door Finny » 01 februari 2011, 18:24

Afbeelding

Allereerst een warm welkom aan alle nieuwe leden die de afgelopen tijd lid zijn geworden van de clan. Dutch Warriors is namelijk alweer een maand actief! In de eerst maand is er erg veel gebeurd en al een hoop geknald. We willen jullie i.i.g. op de hoogte stellen van een aantal puntjes.

Teamspeak
Teamspeak is binnen DW verplicht. We verwachten daarom dat je altijd online bent op onze server als je ingame/online bent. Squadleaders gaan hier in het vervolg op letten. Voorkom dus sancties en wees gewoon gezellig online, desnoods met je headset muted!

Nicknames
Een grootte ergernis binnen de clan over het gebruik van verschillende Nicknames. We verplichten jullie daarom om één Nickname binnen de clan te kiezen en deze voortaan overal voor te gebruiken. Op Teampspeak, ingame, Steam, Xfire, enzovoort. Overleg met een Clanleader als je je gebruikersnaam op de website wilt wijzigen en stel je Squadleader hiervan op de hoogte. Zorg dat dit zo snel mogelijk op orde is!

Rang- & Squadgroepen
Controleer even je rang op Teamspeak en het forum. Komen deze niet overeen? Neem dan even contact op met je Squadleader! Controleer ook of je in de Squadgroep zit op het forum! Zo niet, doe een aanvraag via het Gebruikerspaneel > Gebruikersgroepen.

Recruiting
Misschien is hier onduidelijkheid over binnen de clan. Maar elk lid mag andere uitnodigen voor de clan. Mits ze voldoen aan onze voorwaarden, kunnen ze direct hun trial starten. Steun je Squadleader en ga zelf ook actief op zoek naar nieuwe leden. Nodig vrienden, familie, kennissen uit en help DW met groeien. Gezelligheid centraal natuurlijk!

SAMP
De SAMP server begint vorm te krijgen. Mynewacc is deze week begonnen met het basis script en er zijn inmiddels al een groot aantal voertuigen geplaatst. Wil je helpen? Check het San Andreas Multiplayer server voor alle info omtrent SAMP.

Bad Company 2 server
We zijn aan het oriënteren voor de aanschaf van een BFBC2 server. Financiering hiervan hopen we rond te krijgen. We hebben jullie steun hiervoor hard nodig. Aan het begin van het nieuwe kwartaal hier meer over.

Xfire/Hyves/Steam
Rest ons nog één puntje om jullie van op de hoogte te stellen: onze externe communities. Voeg DW toe aan je hyves, voeg de DW groep toe op Xfire (je hebt dan gelijk alle Xfire gebruikers van DW toegevoegd aan je vriendenlijst) en join de Steam communitie voor games als Black Ops en MW2!

Op naar het eind van de maand februari! Door het barre, boze, winterweer.

Namens Clan- en Squadleaders,
Finny

Gebruikersavatar
killaz24
Berichten: 562
Lid geworden op: 27 december 2010, 14:04

Re: DW nu een maand actief

Bericht door killaz24 » 01 februari 2011, 18:34

wie jarig is trakteert toch? :P
(btw ik kreeg die mail 2x, klopt dat? (a))

Gebruikersavatar
Mynewacc
Elite
Elite
Berichten: 3967
Lid geworden op: 23 december 2010, 14:25

Re: DW nu een maand actief

Bericht door Mynewacc » 01 februari 2011, 18:38

killaz24 schreef:wie jarig is trakteert toch? :P
(btw ik kreeg die mail 2x, klopt dat? (a))
Zie topic in crew forum hierover ;)
DW# Coaster Head 2016
(vanwege het onthoofden van de meeste heads)

Gebruikersavatar
killaz24
Berichten: 562
Lid geworden op: 27 december 2010, 14:04

Re: DW nu een maand actief

Bericht door killaz24 » 01 februari 2011, 18:38

had het al gezien:P

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 271 gasten