Pagina 1 van 1

Nieuwe rangen: Friend en Elite Member

Geplaatst: 18 augustus 2014, 12:39
door Finny
Afbeelding

Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe rangen toegevoegd aan de Community, de rangen Friend en Elite Member. Deze rangen waren nodig om alternatieven te kunnen bieden voor zowel oud-leden die nog wel eens op Meetingen komen maar niet (meer) lid zijn, als oud-beheerders en oud-teamleiders die op de achtergrond de huidige CREW nog ondersteuning bieden. Hieronder een korte uitleg over de twee nieuwe rangen, zoals nu ook verwerkt is op de pagina Rangen.

Afbeelding Friends
Friends zijn partners, vrienden van de Community of oud-leden die nog regelmatig terugkeren om een praatje te maken of aan te sluiten bij een evenement. Friends zijn officieel geen Member van de Community, maar hebben wel iets meer bevoegdheden dan geregistreerde gebruikers.

Afbeelding Elite Members
Elite Members zijn leden die een speciale plek hebben ingenomen binnen de Community. Dit kunnen oud-beheerders of oud-teamleiders zijn of leden die al jaren lid zijn van de Community en op de achtergrond voor de nodige ondersteuning zorgen. De rang is voor onbepaalde tijd, vrijgesteld van punten en kan enkel worden gegeven door een Beheerder.

In verband met deze nieuwe rangen is ook het punten- en permissieoverzicht gewijzigd. Check daarom ook even dit vernieuwde overzicht via het Puntenpaneel. Mocht je vragen hebben over deze toevoeging/wijziging: stel ze gerust.

Re: Nieuwe rangen: Friend en Elite Member

Geplaatst: 18 augustus 2014, 16:53
door MyrBosa
ik vindt een leuk idee :D

Re: Nieuwe rangen: Friend en Elite Member

Geplaatst: 21 augustus 2014, 15:10
door whocares
:'( :'( :'( ow doe maar zo :'( :'( :'(

Re: Nieuwe rangen: Friend en Elite Member

Geplaatst: 21 augustus 2014, 15:53
door Daymian
ja echt he whocares.. omg

Re: Nieuwe rangen: Friend en Elite Member

Geplaatst: 23 augustus 2014, 12:21
door TIMMMMMEE
RT Daymian

Re: Nieuwe rangen: Friend en Elite Member

Geplaatst: 23 augustus 2014, 16:38
door ZuperVodkaNL
+1.

Tim.