drie woorden spel

Gezellige Off-Topic talk, bullshit en ander materiaal voor bij de open haard!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Bo0mDutchy
DW# Community
DW# Community
Berichten: 1495
Lid geworden op: 30 december 2010, 17:09

drie woorden spel

Bericht door Bo0mDutchy » 27 mei 2011, 22:41

Is dit onderwerp is het de bedoeling dat je maximaal 3 woorden per keer plaatst. Direct achter elkaar mag niet.
Er moet altijd minstens iemand anders tussen zitten. Ik begin dit onderwerp met de woorden "Op een dag".
Hieronder worden per 10 pagina's samenvattingen gemaakt zodat je het geheel ook eens kunt lezen. GL&HF!

Samenvatting pagina 1-10:
Op een dag was er een klein stout gamertje met een verslaving aan een banaan die zijn oma had lopen dansen in een striptent zonder zwarte BH. Maar toen dat autobandventieldopje in haar oor pijn deed. Ook deed haar maar toch was oogbal pijn.

Tegenwoordig spelen we WOT en ik ben een grote noob die heel graag de striptenteigenaar tegen zijn ballen slaat.
Haha, ik dacht tacos zijn lekker met pikante saus, ui, eend en sla. Maar het blijft een smerig ding.

Die oma van de NASA vond een opa en ze maakte een lelijke fiets die ze toen door de vulkaan heen en weer lieten zweven.
Maar na 3 jaar gingen ze toch naar de wallen om daar lekker te gaan slapen.

Toen was de repetitieweek niet echt heel geweldig gemaakt door L33t Item maar gelukkig had hij nog een computer daarop stond vieze mama ik hou ervan om naar mijn zoon te leen om te helpen met zijn huiswerk.

Mijn buurman moppert nogal vaak want hij vindt zijn lul erg krom en misvormt en daarom gaat hij harder zuigen en misschien ook wel alles doorslikken met een glaasje verzachte zoete Jizz. En toen die glaasje met jizz oranje schijn kreeg, veranderde de wereld. Daarom ging de Jizz specialist kotsen en ook ging hij een kogel door zijn vrouw haar hoofd schieten.

Toen Bassie eindelijk een moord zag belde hij gelijk Finny de wout.
Die kwam meteen op zijn motor met een vlammenwerper waarmee hij de toeschouwers dood brandde en daarna de motor en zichzelf bijna ook in het boetenboekje noteerde.

Laatste bericht van deze samenvatting: /forum/viewtopic.php?f=14&t=433&start=90#p5876
Samenvatting pagina 11-19:
Paarden zijn de de eerste echte beesten zonder vetbult en met een manke poot, die haaks stond en snel reageert op een blokfluit net als een aap. Met veel cocaïne in zijn been en op zijn hoofd en huis. Op een dag snoof hij wel te veel dat dat hij z'n bewustzijn verloor. Daardoor was zijn oma erachter gekomen dat er hacks zijn gebruikt tijdens de grote clanwar tussen DW en XTC. Hierdoor was de speler Omatje geboren, een geboren hacker die zich niet zomaar laat verslaan door zijn moeder en de Admins, die nogal snel /ban Omatje intypen. Toch bande de Admins hem niet omdat hij eigenlijk hun oma was aan het neuken.

Maar BF3 wordt een k*t spel als het lijkt op CoD MW3. Maar gelukkig is BF3 het beste en gooien we geen MW3 weg, of toch wel? Het word wel weer een potje Battlefield 3. Dutch Warrior Clan word natuurlijk net zo goed als het beste Call of Duty spel: MW3. Of Battlefield 3 natuurlijk, dat veel beter is als MW3 als je droomt, want kamikaza heeft stiekem een poster van Battlefield 3 boven zijn bed.

Morgen is het sinterklaas, oh nee! Dat word een pepernotenfestijn van jewelste, wat supercool is! En heel lekker! MW3 blijft PWNAGE als het lijkt op Battlefield 3 wat al verteld dat MW3 slechter is omdat jullie stinken in CoD. Histeren was iemand bang omdat Battlefield zuigt, ik bedoel CoD. Ownee, toch Battlefield! Nee toch CoD.

Oké, ander onderwerp. Over Jimmmz zijn zeer veel roddels dat hij Runescape speelt en WoW al heeft uitgespeeld, wat hard faalt! En Hello Kitty heeft Jimmz ook gespeeld, namelijk zijn lievelingsspel. Ook PutPut, FreddieFish zijn van de partij, maar natuurlijk ook OLLO Tomaat!

Laatste bericht van deze samenvatting: /forum/viewtopic.php?f=14&t=433&start=180#p6461
Samenvatting pagina 20-29:
Bo0mDutchy is heel goed in samenvatten van verhaaltjes van DW Members op het DRIEWOORDENSPEL forum! Alleen kamikaza doet hele rare dingen als hij CoD pownt en ownt met zijn hacks! Hij gaat fietsen naar de cafetaria met 3 biggetjes die tepels zuigen van een oud gordeldier en dan naar bed gaan.

De volgende dag neukte Omatje Jimmz niet maar kamikaza wel en daarom word Jimmmz jaloers op Finny omdat hij meer aandacht krijgt dan hun ezel. Bo0mDutchy pwnd Finny niet met C&C maar wel met heel veel andere zoals Battlefield en met Ollo de Tomaat! En Winny de Poeh pownt Jimmmz maar achteraf bleek Winny de Poeh honing te verstoppen. Jimmmz werd heel boos op Winny omdat hij trek had in honing. Hij zij boos: "IK HAAT WINNY EN HONING". Dat was wel duidelijk. Nu trok Finny aan een groot touw en toen kwam er iets. Het was honing! Dus likte Omatje de honing op.

Mauszz biegte op dat hij een duivelse computer heeft die zichzelf kan exploderen. De mensen vonden dat cool tot dat ze zelf achter de muis aan gingen die zijn oma voor sinterklaas had gekregen. Die dag kreeg opa een visioen dat hij dood ging. Whocares wou dus die visioen opeten maar die is vies. Bloemkool trouwens ook. De kleine Nicky met zijn kleine rode Angry Birds ging poepen op varkens en stenen waarna een atoombom kwam in Parijs en ontplofte. Veel chinezen gingen door naar de fietsenmaker om hun auto's de laten kakken door een indiaan met een kutje zonder grote schaamlip.

Rode wijn is net zoals de meeste alcoholische dranken heel smaakvol en veel alcohol wat heel goed werkt bij het recht lopen naar het politiebureau van Mark de Popo waar hij gewoon Finny netjes begroette. Finny begroette netjes kamikaza.

Appels die te blij zijn om opgegeten te worden met kaas en appelmoes. Daarom pleegde ze zelfmoord.

Laatste bericht van deze samenvatting: /community/viewtopic.php?f=14&t=433&start=290#p7017
Samenvatting pagina 30-41:
Sommige vallen te hard op de grond en zeggen dan keihard AU! Maar sommige vallen zacht en zeggen minder hard AU! De mensen die zacht vallen zijn handie's met tieten het 3 woorden spel is cool. Bananen zijn recht geel, en krom. Wat is het moeilijk om je elke dag te weer te bemoeien met de beslissing van een wout. Vooral als het oerwoud in Jimmmz door kamikaza platbrand. Finny is licht en fruitig van de onderkant en van de bovenkant daarom is hij een wout en kan hij dus heel groot worden.

Wisten jullie dat het morgen maandag word, zonder maan en dat de 'de' erg vergroot met pindakaas, door er nog meer
appelflappen erbij te gooien. En onter tussen schieten we wat bananen die al heel rijp zijn doordat pietje ze te lang had
zitten likken. De bananen zaten helemaal onder de vieze smurrie van Jobius. Dwers zwemmen de Finny's blij in het zwembad Oss.

De hoge bergen van het meisje genaamd de Schöne alle Dwers keken naar de lucht als ze keek naar de bergen. Ze had grote
zin in Dwers met pannenkoeken en een beetje stroop en ook poedersuiker.nog maar 5462320806907625435231176876823316776,34242344135432354398
stukjes van 3 woorden en dan eet iemand mijn bus, trein op en kotst het hele zwembad onder met de stukjes appel en ook
met blauwe cavia's die niet bestaan zonder blauwe verf kunnen zij niet blauwe cavia's zijn. Omatje heeft daarom met Opatje getrouwd en zijn gaan bungeejumpen bij de Grand Canyon in Nederland want ook Nederland heeft er
eentje, net aangelegd. Dat vond de clown van DW, Omatje genaamd, erg opwindend. Zo opwindend dat hij in Borculo naakt door het bos ging met een glas jenever, een hamburger en luidkeels riep: "Ik ben niet stomdronken hoor!" Toen kwam de FBI met wel vijftig man aangehuppeld om eens even lekker te gaan schuren tegen een paal en vervolgens te gaan zoenen en lekker te likken aan het kunstgebit en een psp van Omatje, die Pspfreaky graag likt maar niet heus.

Laatste bericht van deze samenvatting: http://www.dutchwarriors.nl/community/v ... &start=400
Samenvatting pagina 41-60:
1 april verlengsnoer!!!

Op een dag waren Omatje en Niels samen aan het knuffelen en gingen lekker elkaar likken, maar dat vond Omatje niet zo lekker en ging gezellig mee doen met een Battlefield 3 spelletje, maar werd ge-owned door niemand, hahahaha, totdat F4STF1RE kwam met een m320. Hij suicidede de hele tijd en ragequitte natuurlijk omdat Omatje samen met psp naar de slaapkamer ging om te gamen en Jimmmz te meppen op z'n stoute huisdier dat erg op Jimmmz leek. En jimmmz beet daarom zichzelf hard waardoor hij in mekaar sloeg, deze vond dit echt heel kut omdat het kon gaan regenen, gelukkig hagelde het wel.

Dwergen die poepen liepen naar de schuur om te gaan klussen. Daarna pakte ze een lekker wijf tussen haar grote oorlellen met mooie diamanten die veel waard waren. Daarna ging een matroos uien eten met een gebraden kip, die half bedorven in de diepvries ligt. Hij at de worstenbroodjes heel snel op en moest daarna dringend schijten in de damestoilet. Eenmaal daar aangekomen schijt ze in een wc waar PSPfreaky al in zat en Dicer lekker overheen schijte met een natte smerige dunne schijt met restjes afval.

De DW zomervakantie is tevroeg geplant, omdat Omatje dan niet mee kan. Omatje was niet boos maar teleurgesteld dat hij ongesteld leek. De Efteling is een kleine speeltuin voor kinderen waar iedereen zichzelf gaat neuken zonder dat de oppas erbij is. De parkbeveiligers willen Finny arresteren voor rijden onder invloed nadat De Vliegende Duitser met een waterpistool de tegenstander overhoop spoot en op hem plaste na een rode kaart van de bejaarde scheidsrechter.

De eerst maandag van de maand rinkelt op het Amsterdamplein de balletjes van ome Gijs, die lijken op kerstballen. Na het eten was het toetje op en gingen ze nieuwe halen bij de toko waar het volgende toetje werd gemaakt. De toko was alleen bedoeld voor mensen die alleen --€censored-- betaalde aan het lieve Omatje tijdens RLM. Omatje gaf je een lift naar z'n 18+ clubje om daar samen geheime dingen te gaan doen met vreemde mensen. Hij ging op en neer bij een hobbelige weg in Enschede, waar Opatje al eerder avonturen beleefde met PSPfreaky en Omatje. Omatje is de baas totdat er een andere oma is.

Op een dag was er een schietgrage opa die omatje probeerde neer te schieten en miste de hele clip en raakt een gas fles die hard tegen opa's kop vloog waarna hij de grond raakte en zijn bewustzijn kwijtraakte. Morgen is het 26 mei en 28 mei.
Raar, maar ja dat is niet zo raar want Freaky heeft een grote bult op zijn monitor want hij sloeg iets te hard. Daarna ging hij de metro in om naar polen toe te gaan voor het EK waar voetbal werd gehouden en waar Nederland kampioen wordt en nog kan verliezen en naar huis zal gaan om uit te huilen en vervolgens weer klaar te stomen voor de wedstrijd en verliezen die niet meer tegen hunzelf want zij winnen alles nu. Ze maken een hoedje van papier en eten een appel.

De grasmaaier reed over het vakantiehuisje van Finny heen en versnipperde het papier en kwam er achter dat oma een kluis heeft. Oma had daarin leuke speeltjes zitten. Hij pakt een object dat lijkt op een oude enigzins wat lange machine gun. Hij mikte heel goed en schoot op een andere oma die niet zo snel is in mikken, maar hij gaf niet snel op. Ze pakte een pot mayonaise, draaide hem open en er vloog een paar klodders mayonaise uit en vielen op de koningin van Engeland. Met haar zwarte haar en grote borsten en kleine billen deed zij de vogeltjes dans in de regen samen met Mark Tuitert en Adje.

Laatste bericht van deze samenvatting: /community/viewtopic.php?f=14&t=433&start=600#p17722
Samenvatting pagina 60-85:
Nederland gaat vanavond winnen en gaan door naar de halve finale maar deze word gewonnen door Nederland natuurlijk en de paus zat zich af te vragen waarom hij niet mee ging met oma.

Vanavond gaan we patat eten met mayonaise en curry daarna naar de frikandel er bij of fouten maken door groente er voor te zetten in plaats van ernaast te plaatsen. Het fruit was ook niet te eten want er zaten stukken schimmel op. De fruitvliegjes waren echter best smaakvol door de framboossmaak omdat het vlees goed gekruid was door de kruidenpad in de kas. Ze pakte een grote zakdoek en verstopte er een klein vogeltje onder. De zakdoek was zo groot dat heel het vogeltje er onder paste maar hij pikte dat niet en pakte een grote knuppel uit de dildo la van zijn gestorven oma.

In het nachtkastje van zijn gestorven opa lach een vogel, deze vogel was een vleugel kwijt waardoor hij niet meer kon gamen en battlefield verkocht. Daarna kocht hij OpenTTD voor €69,99 hij kocht daarna Call of Duty MW3 en Battlefield 3 en al snel Microsoft en Google. Toen hij blut was raakte hij in de problemen.

Het meisje dat in de speeltuin liep te schommelen werd plotseling aangevallen door een beer, de alom gekende Pedobeer. Later op de dag kwam hij bij Superman en vertelde over Pedobeer die gisterenavond iets met een meisje had gegeten op het Pukkelpop festival. Op het einde van de dag gingen ze nog een worstje halen met een broodje gehaktbal en mayonaise. Daarna ging hij naar de gamehal voor een spelletje Tekken en Streetfighter. Alleen dit was al de 99ste keer dat de game die hij speelde crashte. Hij was zo boos dat hij een speer door zijn buurman z'n oorlel heen gooide. Toen moest hij naar het ziekenhuis met een bloedend oor.

Nadat hij uit het ziekenhuis werd hij in elkaar geslagen door Madniss maar hij was niet alleen, hij had zijn vriend bij zich, zijn vriend schoot in de arm van Madniss. Dit deed hem geen pijn alleen een omstander kreeg wel een kogel op zijn gezicht maar Madniss vond dat niet genoeg en gooide een Connexion-bus bovenop een politieman waarop de politieman stond en daar en bekeek de 20 inch velgen van de bus die zijn erg mooi maar toch zijn de bbs cx-r velgen gevuld met stoeprandschade. Daarna ging de politieman opnieuw naar de wc om de pot vol met dikke kikkers op te ruimen. Eenmaal thuis bij Mark (Finny) gingen ze samen op de wipwap tot in zeer late uurtjes monopoly aan het, maar dat werd saai en gingen maar verstoppertje spelen en geblindoekt tikkertje toen ontplofte Finny opeens en ging naar de hemel.

volgende week gaat ZoRRo op vakantie samen met zijn vriendje zwemmen. Omatje komt ook samen met Pspfreaky zwemmen, maar Omatje ging snel weg om z'n zaakjes te controleren. Gisteren waren deze namelijk heel groot en nat.

Bananen vallen door de grond en op de kopjes van leden. Over 2 weken zingt Finny het Spaanse volkslied volleborst met z'n vriendin. na het avondeten nemen ze zangles met een whopper en een kipnugget. Daarom moeten we op de camping bier zuipen natuurlijk maar ook een McDonald's menu bestellen.

Wat bij KFC een hamburger is is bij Burgerking een Happy Meal. Deze hamburgers zitten overvol met kakkerlakken maar die eten we gewoon op met extra tomaten en extra veel ontzettend stinkende knoflook. Nog maar 3 nuke burgers te gaan en dan zijn we misselijk en zijn we ook en anders dan de Duitsers hebben namelijk een grote neus en de vrouwen zijn een beetje eng, omdat ze maar hamburgers blijven gooien naar Wilmasters zijn ratjes in een koele vriescel. Deze is in het kanaal gevallen maar is nog niet verdronken hij word aan gevallen door Daniel hij ging slaan met een knuppel en raakte een klein gamertje. Dat gamertje zei godverpielekkes nog aan toe.

Wil alleen Infected Spelen want Nexusdie haat Infected maar vind CoD super cool dus ging Battlefield3 kopen en speelde een dag lang non-stop met veel drank waarna de zuster zei dat ze 4 vingers miste door het game te lang te laten toestaan door middel van grote Smurf en Smurfin.

Laatste bericht van deze samenvatting: /community/viewtopic.php?f=14&t=433&start=840#p20238
Samenvatting van 85-112
Volgende week donderdag een lekker potje battlefield 3 met ZoRRo omatje en Nexus en niet te vergeten dat madniss met jimmmz samen rijd op de schildpad met een snelheid van 100 kilometer per uur op de snelweg naar Berlijn.

Eigenlijk is dat de verkeerde plaats maar goed. Hij ging toch maar naar zijn opa in londen te gaan bezoeken met de paashaas en sinterklaas want die waren er allebei dood door een mysterieuze maandlanding op mars. Hoe hoe die daar kwam weet niemand maar we weten wel dat ze verkeerd waren. Ze moesten namelijk op Jupiter zij, omdat daar een awesome Jupiter mannetje was met hendig grote meloenen die 3 keer de grootte hadden van een olifant.

Hiermee konden ze de honger nood op zork32 verhelpen over 2 dagen gaan we namelijk overgeven in een plee zonder dat de wc vies werd. helaas stonk het wel heel erg naar rotte pizza. Ik at gister nog een hele gore ranzige pizza met gele champignons en ik moest echt bijna mijn neus snuiten in een stuk gele champignon. Poezen gele champignon. Poezen is lekker. Ik ben een beetje autistisch, maar niemand weet dat ik me 's avonds fap. Dus wil ik een kat. Honden zijn ook wel gay, maar oma is gewoon erg bang voor honden. Maar dan ineens spoot de hond een rode kat. uit zijn grote mond, zodat hij geen ziel meer in zijn lichaam kon op nemen.

Toen hij werkeloos Thuis een snelkookpan had gekocht, ging zij een karkas koken en gooien daar door kwam alles onder de motorkap vandaan toen knalde zijn achterste keihard tegen de bumper aan en ging hij naar een zwembad , maar daar was niet de echte Michael Jackson terplaatse is onze verslaggeefster Die net als gekke rode tomaat al dansend over de auto heen reed en het 210 km/u over een dikke vrouw die obesitas heeft.
Maar ze wauw Naar de McDonals en bestelde toen een SuperBig Mac met een happymeal hij vergat alleen de hoofd kraan dan de tuinslang die toen nog volop aan het trekken en duwen af te sluiten. Dit is het epische, saaie en minst leukste wat er ooit heeft kunnen gebeuren. Eenhoorns zijn irritante maar hebben swag en daarom gaan ze al huppelend enzo het bos in Met hun iPad in de hand. Daarna gaan de grizly beren broodjes smeren, en op een bepaald moment ging het helemaal fout want een swaggot met vleugels valt boven op een dikke vrouw 2 uur later kwam er uit een vrolijke maar donkere aap, een zeer gezellige maar toch wat spuuglelijke beukennootje. De aap kwam uit de kast, hij was niet meer zo hetero en dat treirde zijn partner.

Finny heeft aids, dus ging hij feest vieren omdat het nooit meer slechter zou kunnen. Op een nacht was pagina 100 bereikt maar eigenlijk waren het er meer dan je waarschijnlijk niet zou hij dan echt goed moeten lezen, affijn op een dag Werd zwaffel toch eens ontmaagd, dacht de koning van Belgie. Op Mars eten ze veel gefrituurde sinaasappel met gerookte wienerschnitzels in hete pepersaus. Maar daar hadden ze niet genoeg van en daarom deden ze er meer pepersaus op en gingen ze kapot. Als ze niet genoeg drank hadden rookten ze wiet en gingen ze dansen op de autosnelweg.

Toen er een egeltje passeerden in een bloedsnelle auto die zo groen was als alles werd rood en dan blauw, maar toch groen en toen ging er een hele grote dikke beer op je zitten uiteindelijk toch paars en ook nog appelblauwzeegroen, maar alsnog leek het op een grote appel met een vieze grote dikke trol die een geweer af schoot op een rendier van zijn fiets af. Dat is leuk maar niet waarschijnlijk maar toch wel best interessant. Want er komt iemand uit de bosjes schreeuwend naar ja dat wil ik niet meer hebben, maar wat ik wel wil hebben is een grote heel erg grote en heel grote en dikke vette en heel lange lange lange lange ponystaart met een heel grootte erbij de pony is super leuk en heel erg klein. Die heel lief en soms ook heel erg vals met een gevaarlijke grote muil vol met grote dikke bruine zoete vinger in haar neus een hele grote Dikke harde lange heel erg koude winter met sneeuw. Die we missen, maar toch niet Bassie, Adriaan en Bob de Bouwer. en natuurlijk ook Zorba de Griek. Samen met Jeromba de turk.

Gelukkig gaan we een heel groot zeil spannen op die grote mast met de hele ploeg, dan gaan we met ze allen naar de donkere kroeg in en wat komt er een vlieg echt een mini kleine stront vlieg met heel veel capsones en zegt buzzzzz. Vervolgens vliegt weg naar de macdonald voor eten. Er was eens kabouter met een hele grote hoed en zo veer gaf hem een dikke vette knuffel Door de grond en die was heel erg groot.

Laatste bericht van deze samenvatting: http://www.dutchwarriors.nl/community/v ... start=1110
Samenvatting pagina 113-128:
Vervolgens kreeg de grote boze beer erg veel pijn aan zijn heer heeft ondernomen. Nu gaan wij opzoek naar een hele
appel boompjes die in de grote pindakaaspotje te vinden zijn. Daarna ging de popo onderzoeken of hij diezelfde avond nog had kunnen schieten op de panda. Zijn pistool had echter nog niet gegeten. Daarom ging hij naar de wapenhandelaar om zijn pistool eten te geven en te poetsen. Toen hij eenmaal klaar was met eten en poetsen gingen ze terug naar de panda. Eenmaal daar aangekomen schiet hij op grote harde stokken die hij zag ergens in een schaars geklede vrouw. Met assageolie ingesmeerde over haar mooie huid heen, hierbij word ik opgewonden en ga ik de deurmat uitkloppen. Hiermee houd je je Voetfetisjisme voor andere hygiënischer. Dit gebeurt onder het toezicht van meneer Diktrom, echter wordt het door viagra sterk afgeraden om binnen een straal van tien kilometer geen vrouwen tegen te komen.

Dit regeltje is uitgevonden door onze lieve mooie lekkere kleine dwerg, die geen goed leven heeft gehad door dat hij zo klein stokje bij zich hield. Maar dat stokje brak. Toen had hij veel verdriet. Vervolgens pakte hij een grote cactus, en drukte hij hem kapot tegen de kale bats van joeri. Dit vond hij heel erg fijn door dit kan kirsten heel erg goed joeri aandoen en vermaakt zich heel veel met joeri aandoen.

Welkom bij de drie dwergen van dw dit zijn namelijk Joeri, Kirsten en Ben. Ze waren kleine dikke dwergen met kleine stokjes en grote voeten zo groot als de cactus die je soms ziet paste in een kleine dwerg. Dat van chocola houd is het lelijkste meisje van het smurvendorp wat verstopt zit in het oerwoud van gargamel zoekend naar een naald in een Zwembad vol met kleine dwergen. Dit was erg nat door al dat nattigheid had Gargamel stroperige spul toegevoegd want hij had zin om te douche onder een kraan waarvan de dwergen glibberig werden in een grote geile gedachte van thomas. Hierdoor is zijn hoofd in joeri gedrukt en kon joeri het bij Thomas tot een goed einde spuite helemaal over het zwembad heen waar kirsten in haar wollen sokken heeft gewassen nadat ze gezwommen had in dat slijmerige maar toch wel smerige zwembad met pudding ruikend naar kirstens zweetvoeten. Daarom likte joeri de pink van Michel af totdat hij er een fijn gladde laagje over smeerde van de peeksel van finny over de kale knikker van whocares. Hij scheert die zo glad waardoor Kirsten heerlijk zijn hoofd kon insmeren met slijmerige en natte vocht die van Roel zijn natte plekje kwam dat bestaat uit dat stinkende spul dat ruikt naar kirstens stinkende zweetvoeten. Arjan likte die kont van finny helemaal schoon totdat de bruine stukjes ontplofte in zijn maag. Dit deden vele dwergen van Kirsten haar zwembad stopte in het grote boek van Kleinduimpje en zijn bloemen die gaan slapen.

Laatste bericht van deze samenvatting: http://www.dutchwarriors.nl/community/v ... start=1270
Samenvatting pagina 128-148:
Dutch Warriors gaan naar het grote feest van Sovjet in Moskou hier wordt onder andere geëxperimenteerd met sexy panda's in slipjes die lijken op walnoten. Het feest was waanzinnig toen er ineens wat vrouwen begonnen te strippen op de voorzijde van het grote boek van Sinterklaas. Daarna werd Sinterklaas heel hitsig en toen gebeurde er vuurwerk. Hetgene dat hij zo geboren werd is een historisch drama vol vrouwelijk schoon water in combinatie met hete lava over zijn voet. Waarom zijn omatjes geboren op de Wallen onder een steen die er net gebouwd zijn. op een stuk hout zonder enige vorm van begrip. Vroeger toen mannen nog heel gewoon Waren en niet als een vrouw liepen te zeuren werd er van alles Omgegooid, stuk gemaakt gebroken en vernietigd.

Met een bonenstaak in hun achterwerk konden ze vrij snel bewegen. De buurman van Michel gaat in zijn string naar de sportschool om de bikini van Thomas Berge te kopen voor Thomas Pleiter. als cadeau voor zijn moeder, die het Ben gaf en Ben Kramer. De bikini zat strak en gleedt zo van het lichaam af van het standbeeld. Gebouwen zonder ramen zijn van binnen erg donker en kunnen daarom niet open. De roze verlichting scheen fel boven het Teamleider kantoor, Er was veel ruimte voor een groot standbeeld van een roze Mega Mindy. En toen kwam Een schurk naar de escape room die had een heel erg grote zaag meegenomen. Met een hele mooie rode punt op en toen was de pizza afgeleverd.

Rekenen was voor Roel te moeilijk dus liet hij de stenen uit zijn kont vallen terwijl hij op zijn computer zat Hierna begon Thomas Kirsten te pesten waarna Joeri ging zitten toekijken. Dit werd door Olaf met een bijl en een wortel in de lucht met een parachute aan het gooien terwijl iemand anders met marshmallows aan het verbranden was boven een kampvuur en 3 kabouters met puntmutsjes op de neus aan het ophalen zijn bij de aldi met lekkere chocola aan het overgeven. Vervolgens kwam de grote boze wolf en at ze kirsten op. Dit Werd bestraft door omatje omdat dit met een sausje op zijn tosti helemaal smolt door de hete zon zijn vingers door zijn haar haalde.

Toen bleek dat Sidney helemaal niet met Dennis wilde wat logisch was Hij was namelijk uit de kast geklommen, want hij had het koud en moest zichzelf verder ontwikkelen in potgrond. De plant was prachtig blauw geverft door kirsten en had tanden.

De fantastische superheld met veel superkrachten Sprong rond als een kip zonder blauw bloemetjes en een paarse gieter in de lucht.

Hop hop zei de koe tegen piet van sinterklaas en Dieuwertje Blok. Ik bracht je in verlegenheid omdat het zandkasteel te op een hartje, ik praat onzin. De reus kwam heel erg traag de berg opgevlogen. Dit doet hij Zonder zijn pink er doorheen te steken en ook ergens waar het regent en sneeuwt reed hij met 100 kilometer per uur tegen de verkeersbord op. Dat Was niet fijn. Thomas is nogal slim en geweldig in zijn dromen terwijl hij shampoo in zijn haar smeerde. En toen Kwamen Mark en Kirsten en toen pakte Thomas de tuinslang omdat er een raar meisje aan de trekhaak trok en toen wou Kirsten graag met thomas zijn en andijvie eten.

Bij Daan & Guus was er vroeger een schuur omdat er een lekker potje appelmoes stond deze appelmoes was net zo oud als de paus en zijn volgers sommige predikanten wilde graag met de punten en hoofdletters van een boek opeten. Dit potje kan heel snel op een tafel gezet worden.

Laatste bericht van deze samenvatting: http://www.dutchwarriors.nl/community/v ... start=1470
Samenvatting pagina 148-158:
Dit zijn frietjes met bananen erg gespierd? en pack niet? Jawel, omdat het niet de eerste echte gespierde man van Nederland is. Maar in België zijn nog meer Brede boyz die graag patat gooien tengen lantarenpalen. Dit is een wereldsport en de belgen zijn weer eens afgedwaald als de intelligentie in hun hoofd als het vriest.

Airsoft is niet van toepassing op deze jolige olifant die mooie Gele vlechten heeft. Deze olifant was geen hetero maar hij is lesbisch maar hekelt vrouwen die normaal zijn. En opscheren verafschuwen omdat hij dat gewoon niet kan want hij heeft gisteren nog ontdekt dat hij een geen verstand had van knopen. Zijn linker hand had stuiptrekkingen van het opkloppen van slagroom. Slagroom is een witte room waar je leuk mee kan spelen.

Als DW-er kan je slecht op Google een vriendin vinden. Want hier hebben eigenlijk alle leden alleen hun computer en geen vriendin. Dus moet je maar een andere Anouk vragen hoe vrouwen beter zijn dan koekjes en een baksteen. Over 4 dagen begint het shoarma festival en dan gaan lekker veel vreten is hierbij een vereisten.

Wanneer die dwerg al zijn eten op heeft gegeten. Komen de mensen die grote vingers willen likken snel met goeie ideeën. Ze vinden het geen goed idee om kleren te kopen in een asielzoekers centrum, want de kleren daar zijn niet voor de normale mensen. Kopen all bij de primark en dat is een hele toffe winkel. Want alles is extra goedkoop, dus daarom kopen wij daar altijd te veel spullen. De goedkoopste kleding is die van de action. Die kleren zijn zo goedkoop dat het niet past. Wanneer je thuis kom, en de kleren in de kast hangen kom je er niet een kan doen maar twee.

Laatste bericht van deze samenvatting: https://www.dutchwarriors.nl/community/ ... start=1570
Samenvatting pagina 158-161:
Puur omdat ik van chocomel hou zeggen mensen dat het niet normaal is om een Chocolademelk bad te nemen. Fristi is natuurlijk veel beter voor het verwerken maar het Monster wil geen fristi. Hij wilt cola om lekker te douchen en dan daarna op te stijgen en naar de maan. Op een eenhoorn die op twee poten door een grasveld staat te poepen noemt men ook wel een man met een grote hoorn.
Laatste bericht van deze samenvatting: https://www.dutchwarriors.nl/community/ ... start=1600
Locatie laatste samenvatting: https://www.dutchwarriors.nl/community/ ... start=1600
Laatst gewijzigd door Bo0mDutchy op 20 mei 2015, 11:33, 7 keer totaal gewijzigd.
De populier is een vrij onzeker boomtype maar staat op beslissende momenten zijn mannetje. Wanneer het heetst van het moment echter weggeëbd is komt de onzekerheid terug en schuift de populier alle verantwoordelijkheid op een ander af.

Gebruikersavatar
killaz24
Berichten: 562
Lid geworden op: 27 december 2010, 14:04

Re: drie woorden spel

Bericht door killaz24 » 27 mei 2011, 22:45

was er een

Emmentaler
Berichten: 342
Lid geworden op: 07 maart 2011, 20:07

Re: drie woorden spel

Bericht door Emmentaler » 27 mei 2011, 23:06

klein stout gamertje
It isnt a game, its a fight !!!

Poison
Berichten: 59
Lid geworden op: 14 mei 2011, 17:22

Re: drie woorden spel

Bericht door Poison » 28 mei 2011, 11:40

met een verslaving

Gebruikersavatar
L33t Item
DW# Community
DW# Community
Berichten: 195
Lid geworden op: 30 december 2010, 17:14

Re: drie woorden spel

Bericht door L33t Item » 28 mei 2011, 16:38

aan een banaan

Gebruikersavatar
Jimmmz
Elite
Elite
Berichten: 1909
Lid geworden op: 30 december 2010, 12:55

Re: drie woorden spel

Bericht door Jimmmz » 28 mei 2011, 18:41

die zijn oma
In-Game naam: F4STF1RE

Website: http://jmeijerdesign.nl

bumblebee
Berichten: 52
Lid geworden op: 01 april 2011, 19:44

Re: drie woorden spel

Bericht door bumblebee » 28 mei 2011, 19:55

Had lopen dansen
Never bring a rabbit or Hamster to the battle unless you have me.

Gebruikersavatar
Shockwave
Berichten: 132
Lid geworden op: 05 mei 2011, 20:33

Re: drie woorden spel

Bericht door Shockwave » 28 mei 2011, 22:16

in een striptent

Emmentaler
Berichten: 342
Lid geworden op: 07 maart 2011, 20:07

Re: drie woorden spel

Bericht door Emmentaler » 29 mei 2011, 1:35

zonder zwarte BH
It isnt a game, its a fight !!!

Gebruikersavatar
Bo0mDutchy
DW# Community
DW# Community
Berichten: 1495
Lid geworden op: 30 december 2010, 17:09

Re: drie woorden spel

Bericht door Bo0mDutchy » 29 mei 2011, 9:52

Maar toen zei
De populier is een vrij onzeker boomtype maar staat op beslissende momenten zijn mannetje. Wanneer het heetst van het moment echter weggeëbd is komt de onzekerheid terug en schuift de populier alle verantwoordelijkheid op een ander af.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 33 gasten