Quertoz

Aanmelden voor het volledig lidmaatschap kan via dit forum. Na goed- keuring kun je doorgroeien naar Brons, Zilver of Goud-lidmaatschap!
Forumregels
Lid worden? Vul je aanmelding dan serieus in! Regelmatig komen wij aanmeldingen tegen waar slechts een aantal woorden zijn ingevuld.
Deze worden niet geaccepteerd. Vul je motivatie in en vertel wat over jezelf. Kleine moeite toch?


Aanmelden
Gesloten
Quertoz
Berichten: 4
Lid geworden op: 21 oktober 2016, 16:52

Quertoz

Bericht door Quertoz » 21 oktober 2016, 16:57

[aanmelding]name=Lorenzo Otto,teamspeak=13024,clanverleden=Ik ben niet in een clan geweest in het verleden. Wel in een soort van vriendengroep achtig iets, maar die is inactief geworden.,motivatie=Ik zoek mensen waarmee ik kan spelen!,team=DW# Community,adress=Google,reference=,info=Ik ben Lorenzo, ik ben 14 jaar. Ik zit momenteel in 3 Mavo, heb geen werk. Ik zit op Scouting, dat heb ik elke zaterdag. Mijn interesses zijn vooral CS:GO[/aanmelding]

Quertoz
Berichten: 4
Lid geworden op: 21 oktober 2016, 16:52

Re: Quertoz

Bericht door Quertoz » 21 oktober 2016, 17:08

Ik wil toch nog even wat meer snel vertellen over mezelf.

Ik speel vooral CS:GO en ik krijg meestal mensen die niet serieus spelen in mijn team, of niet in de rank thuishoren. Hierdoor kan ik niet mezelf verbeteren. Ik wil graag mensen om me heen die serieus spelen, maar waarmee je het ook gewoon leuk kan hebben! Ik heb het ook graag leuk met anderen mensen, plaatsvan alleen. En ik zou ook graag in een clan willen zitten met actieve mensen waarmee ik veel vaker leuke potjes mee kan spelen.

Zoals ik ook al zei ik zit zelf op Scouting. Dit doe ik ook elke zaterdag, en vind ik natuurlijk geweldig. Maar dit kan ook af en toe wat meer tijd kosten. Ook zit ik natuurlijk op school bij Mavo 3. Hiervoor krijg ik nog niet al te veel huiswerk van. Maar is wel een belangerijk schooljaar. Daarom zal ik ook veel tijd moeten investeren in school.

Hoop dat ik waardig ben voor deze clan,
Lorenzo A.K.A. Quertoz

Gebruikersavatar
Daymian
Beheerder
Beheerder
Berichten: 1154
Lid geworden op: 08 februari 2011, 18:02

Teamleader-bericht

Bericht door Daymian » 23 oktober 2016, 19:39

Hey,

Tof dat je volledig lid wilt worden. Ik heb je aanmelding gelezen en deze is in behandeling genomen.
Wat ons betreft ben je van harte welkom.

Voordat we je volledig lidmaatschap geven willen we graag met je kennismaken op Teamspeak. Zo kunnen we je direct wegwijs maken binnen onze Community en je op de hoogte brengen van alle ins en outs. Wel zo prettig toch? Voor nieuwe leden is er een handige Handout waar je alvast het een en het ander kunt lezen.

Wil je even laten weten wanneer je op Teamspeak te vinden bent? Gebruik op Teamspeak dezelfde Nickname als op de website, dan kunnen we je makkelijker herkennen. Je kunt het ons laten weten middels een reactie in dit onderwerp. Je hoeft niet persé met mij een gesprek te doen dus zie je een andere recruiter op teamspeak spreek deze dan gerust even aan.

We hopen je snel te spreken!

Namens de Community,

Daymian

[AANMELDING IN BEHANDELING]
Officiële Clan Mascotte - Community Coördinator - DW# Pyromaniac 2017

Gebruikersavatar
Daymian
Beheerder
Beheerder
Berichten: 1154
Lid geworden op: 08 februari 2011, 18:02

Teamleader-bericht

Bericht door Daymian » 12 november 2016, 12:58

Hey,

Het spijt me je te moeten melden dat we je aanmelding/lidmaatschap hebben afgekeurd. Dit kan zijn omdat je niet aan onze voorwaarden voldoet of inactief bent. Ik heb je lidmaatschap/aanmelding afgekeurd met de volgende reden: "Niet opkomen dagen voor gesprek".

Heb je vragen omtrent deze beslissing, laat het mij dan gerust weten.

Daymian

[AANMELDING AFGEKEURD]
Officiële Clan Mascotte - Community Coördinator - DW# Pyromaniac 2017

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 42 gasten