Het voorjaar komt er aan: ontwikkelingen

Laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de DW# Community.
Je kunt via dit forum ook alle oude nieuwsberichten nog eens nalezen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Finny
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2810
Lid geworden op: 23 december 2010, 9:49

Het voorjaar komt er aan: ontwikkelingen

Bericht door Finny » 23 maart 2017, 21:53

Afbeelding

Afgelopen zondag is er een vergadering geweest met alle leden van de crew. In de vergadering zijn diverse punten behandeld, waaronder een aantal punten die betrekking hebben op de afhandeling van nieuwe aanmeldingen.

Extra groep openstaande aanmeldingen
De Minecraft server is weer online. En dat merken we ook aan nieuwe aanmeldingen die binnenkomen voor Minecraft. Nieuwe leden hebben daarbij een probleem. In de tijd dat zij moeten wachten op definitieve behandeling van de aanmelding, heeft het lid nog geen volledige toegang tot de server (dit is namelijk ingesteld op alleen leden). Om te voorkomen dat nieuwe leden voor Minecraft onnodig te lang moeten wachten voordat zij in de server kunnen (wat nieuwe leden zou kunnen afschrikken) is er een nieuwe groep toegevoegd: openstaande aanmeldingen. Aan de groep is op Teamspeak ook een icoon gekoppeld, zodat Recruit Coördinatoren voortaan direct zicht hebben op de nog te behandelende aanmeldingen.

Aanpassing aanmeldingsformulier
Op de achtergrond wordt het aanmeldformulier verder vereenvoudigd en een aantal velden samengevoegd zodat de aanmelding nog sneller doorlopen kan worden. Tevens wordt er op de achtergrond gewerkt aan de vernieuwing van het aanmelddsysteem.

Ontwikkeling eSports
Komende periode proberen we meer te investeren in de ontwikkeling van het Esports gedeelte van Dutch Warriors. Heb je interesse om hierbij mee te helpen? Binnenkort komen er een aantal vacatures op de website. Meld je gerust hiervoor aan. Houd de website in de gaten...

Ledenvergadering & enquête
Ook dit voorjaar zal er weer een ledenvergadering worden georganiseerd. Voorafgaand hieraan zal een ledenenquête worden gehouden waarin je leuke ideeën en input kwijt kunt. Houd ook hiervoor de website komende periode in de gaten.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 22 gasten