28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Lidmaatschap

Dutch Warriors is voor iedereen. Iedereen kan gemakkelijk en gratis een account aanmaken op onze website (stap 1).
Je krijgt dan als geregistreerd gebruiker direct toegang tot algemene onderdelen van de Community zoals het forum en
de kalender. Je hoeft daarvoor niet volledig lid te zijn. Een account aanmaken is genoeg.

Volledig lidmaatschap

Wil je profiteren van alle voordelen van het lidmaatschap? Dan kun je als geregistreerd gebruiker een aanmelding plaatsen voor het volledig lidmaatschap (stap 2). Om in aanmerking te komen voor het volledig lidmaatschap dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden:Uiteraard is ook het volledig lidmaatschap helemaal gratis.
Het betalen van contributie is binnen Dutch Warriors niet verplicht!

Na het plaatsen van je aanmelding volgt een kort gesprek op Teamspeak. Wij zijn namelijk geen voorstander van de 'welkom en zoek het maar uit'-mentaliteit. Nieuwe leden krijgen altijd een persoonlijke en mondelinge kennismaking. Zo worden nieuwe leden direct opgenomen, blijven ze geen buitenstaander en zijn ze daarnaast direct op de hoogte van alle ins en outs. Na afloop ontvang je het volledige lidmaatschap en kun je doorgroeien in lidmaatschap.

Doorgroeien in lidmaatschap

Dutch Warriors heeft verschillende lidmaatschappen gekoppeld aan een puntensysteem waarbij leden binnen het volledig lidmaatschap worden beloond voor activiteit. Op deze manier bepaal jij zelf wat je binnen de Community wilt en kunt bereiken en is er voldoende mogelijkheid om door te groeien. De verschillende lidmaatschappen op een rij:

Geregistreerd gebruiker
Gebruikers met een account op de website hebben toegang tot algemene onderdelen van de Community maar hebben niet het volledige lidmaatschap met de daarbij horende voordelen. Als gebruiker is het niet toegestaan de tag voor de gebruikersnaam te gebruiken (DW# Gebruikersnaam)!

Friends, partners & sponsoren
Friends zijn leden die regelmatig terugkeren om een praatje te maken of aan te sluiten bij een evenement.
Partners & sponsoren hebben een aparte en speciale band met de Community.

Volledig lidmaatschap (Brons, Zilver, Goud)
Leden waarvan de aanmelding voor het volledig lidmaatschap is goedgekeurd kunnen doorgroeien naar het Brons, Zilver of Goud lidmaatschap. Bij inactiviteit raakt het lid het volledig lidmaatschap kwijt en wordt deze opnieuw geregistreerd gebruiker.

Premium lidmaatschap
Eens per kwartaal (drie maanden) wordt er aan leden een vrijwillige bijdrage gevraagd. Leden die een vrijwillige bijdrage leveren ontvangen het gehele kwartaal het Premium lidmaatschap met extra voordelen als dank.

Elite lidmaatschap
Elite leden hebben een speciale plek ingenomen binnen de Community. Dit zijn veelal oud-beheerders of leden die al jaren lid zijn van de Community en op de achtergrond voor de nodige ondersteuning zorgen. Het Elite lidmaatschap is voor onbepaalde tijd, vrijgesteld van activiteit en kan worden gegeven door een coördinator.

Ondersteuning
Leden verantwoordelijk voor algemene onderdelen van de Community. Bijvoorbeeld de website, servers, social media en de financiën. Op de achtergrond ondersteuning voor de coördinatoren voor een goed verloop van de Community.

Coördinator
Leden die eindverantwoordelijk zijn voor een specifieke divisie of toegewezen taak, bijvoorbeeld evenementen of behandelen van nieuwe aanmeldingen. Dit zijn veelal de leden die (eind)verantwoordelijk zijn voor een goed verloop van de Community.

Vragen over het lidmaatschap? Laat het ons weten via de pagina Contact & Support of plaats je vraag op het forum :)