28 april 2019 • Website update • Dutch Warriors in 2019: passief

Partners & sponsoren

Dutch Warriors is in een aantal jaar uitgegroeid tot een grote bekende Multigaming Community, zowel in Nederland als in België. Zo is Dutch Warriors actief binnen vele verschillende online games, zowel voor de fun als competitief (eSports) en zijn wij regelmatig op airsoftvelden te vinden. Een actieve website, met meer dan 2.000 geregistreerde gebruikers en 50.000 berichten en een grote teamspeak server vormen het hart van Dutch Warriors. En we zijn nog steeds groeiende.

Dit alles maakt Dutch Warriors een stabiele partner of sponsor van te worden. Voelt u zich verbonden met onze Airsoft divisie, onze Community of een van onze Esports-teams en wilt u ons steunen, of adverteren voor een bepaalde doelgroep of breed publiek? Neem dan contact met ons op via de Contact & Support-pagina. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Uiteraard is het ook mogelijk ons uit te nodigen voor een vriendschappelijk evenement binnen een bepaalde game (bij- voorbeeld als clan of community tegen elkaar) of gewoon een link verzoek op onze pagina. Link ons op jullie website en laat het ons weten. Neem direct contact met ons op of breng ons een bezoekje op Teamspeak. Hopelijk tot snel!


Sponsoren

C4 Host

Partners & links